CFR Călători lansează biletul de weekend

• publicat la: 20 august 2012
CFR Călători lansează biletul de weekend

CFR Călători lansează luni o nouă ofertă de călătorie cu trenul, respectiv biletul de weekend, care permite reduceri de până la 35% pentru călătoriile la sfârşit de săptămână, efectuate în 30 de zile de la emiterea documentului de călătorie, se arată într-un comunicat al operatorul naţional feroviar de pasageri, citat de Agerpres.

În funcţie de numărul de weekend-uri pentru care se optează într-o lună, reducerea poate fi de 15% (pentru două weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri).

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa I-a sau a II-a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1.000 km.

Acest tip de bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Potrivit CFR, pentru trei weekend-uri pe ruta Bucureşti – Sinaia, la tren InterRegio, biletul de weekend costă 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai puţin decât pentru şase călătorii la preţ întreg.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu