Cupa Villa Karul la tenis de masă

• publicat la: 25 august 2012
Cupa Villa Karul la tenis de masă

Calendarul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului a cuprins şi Cupa “ Zilele Villa Karul”la tenis de masă.

Astăzi,de  la ora 11,00 sala Clubului Sportiv Tapo Carei a găzduit o competiţie atractivă ,cu sprijinul Direcţiei de Cultura şi Sport Carei.

Au participat concurenţi din mai multe oraşe dar şi de peste graniţă,din apropiere,disputându-şi medaliile puse in joc.

Am remarcat în sală şi prezenţa cunoscutului sportiv  careiean Sek Kristof,actualmente  jucător  la centrul olimpic din Constanţa dar  s-au inscris la start şi tineri de la CSM  Zalău, Odorheiu Secuiesc, Baia Mare, Satu Mare şi Bekescsaba.

Participanţii  au  fost impărţiţi pe categorii de vârstă: 8-10 ani băieţi şi fete şi 11-13 ani băieţi şi fete.

Un concurs animat,atractiv cu rasturnări de situaţie pe parcurs care nu au făcut decât să confere un plus de atracţie intrecerii.

La categoria 8-10 ani, băieţi a câştigat Mudure Marcel urmat de Vazpan Iulian şi Szilaghi Paul,toţi trei de la clubul careiean.

La aceiasi categorie de vârstă dar fete, a câştigat Dari Helga-Tapo  Carei, locul doi i-a revenit concurentei de la CSM Zalau-Darbor Ioana iar locul trei l-a obtinut Moldovan Teodora de la CSS  Baia Mare.

La categoria 11-13 ani baieti,primul loc i-a revenit lui Sek Kristof contra lui Tamas Szabolcs, reprezentantul din Odorheiu Secuiesc, după o finală foarte disputată si foarte gustată de publicul prezent.La această categorie, podiumul a fost completat de Balaj Robert -Tapo Carei iar la fete a câştigat Paşca Stefana din Zalău,urmată de  Keresztesi Kitty din Satu Mare si tot din Zalău, Gosa Irina.

Tenisul de masă a devenit un sport tot mai practicat în Carei datorită eforturilor depuse de antrenorul Mircea Podobă,eforturi răsplătite din plin prin  performanţele elevilor săi.

Florin Naghi

Lasati un comentariu