Funeriu,pus pe liber

• publicat la: 6 august 2012
Funeriu,pus pe liber

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, luni, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Daniel Funeriu.

„Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu, a semnat luni, 6 august 2012, Decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Daniel Petru Funeriu”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Funeriu era consilier prezidenţial din februarie acest an.

Funeriu a ocupat funcţia de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în guvernul condus de Emil Boc, începând din decembrie 2009. În vârstă de 41 de ani şi membru al PDL, Daniel Funeriu a fost anterior deţinerii postului de ministru al Educaţiei şi vicepreşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru politici în educaţie şi cercetare (începând cu noiembrie 2006), precum şi europarlamentar şi membru în grupul de experţi pentru elaborarea „Strategiei cercetării din România între 2007 şi 2013”.

Traian Băsescu l-a numit, pe 25 mai, pe Daniel Funeriu în locul lui Valeriu Turcan în funcţia de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român (ICR).

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu