Inaugurare pasaj Moftin

• publicat la: 15 august 2012
Inaugurare pasaj Moftin

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat miercuri, 15 august la darea în folosinţă a pasajului de la Moftin. Începând cu ora 10:00, după testarea rezistenţei podului cu ajutorul a 12 camioane încărcate, oficialităţile judeţului Satu Mare au trecut podul peste calea ferată de la Moftin.


Valoarea totală a proiectului este de 15.361.848,50 lei şi are o lungime de 108+746 km. Acest pasaj era necesar pentru eliminarea staţionarii vehiculelor la bariera şi pentru asigurarea unei circulaţii rutiere fluente, conform legislaţiei Uniunii Europene în vigoare, reducerea gradului de poluare datorat emanaţiilor de gaze în timpul staţionării autovehicolelor la bariera, realizarea de economie de carburanţi. Prin realizarea pasajului  superior se măreşte gradul de siguranţa a circulaţiei rutiere.

La evenimentul de deschidere a traficului au participat prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, directorul regional a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan, primarul comunei Moftin, Gheorghe David, senatorul Tiberiu Gunthner, reprezentanţii firmelor constructoare şi cetătenii interesaţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a subliniat că în ultimele trei luni s-a lucrat intens la obiectiv, reuşindu-se finalizarea lui.

Este clar că era nevoie şi de o asemenea investiţie, mai ales că ştiam toţi de prin 2007 că trebuie să se întâmple ceva aici. Cei mai câştigaţi sunt locuitorii judeţului Satu Mare şi nu numai, toţi cei care vor tranzita judeţul nostru. A fost o investiţie care a întâmpinat multe dificultăţi dar nu pot să nu observ că de când este guvernul Ponta şi-l avem pe sătmăreanul Ovidiu Silaghi ministru la Transporturi s-a făcut mai mult decât în cei 4-5 ani. Aproximativ 40% din investiţie s-a realizat în aceste trei luni şi jumătate”, a declarat Adrian Ştef.

comunicat CJ

comentarii

de leko la 15 august 2012 - 20:04

sa va povestesc eu cum e cu pasajul acela…. firma executanta era o firma din cealalta gasca … nu din gasca pdl, de aceea investitia cica s-a derulat cu greutate. Dupa puci gasca de la putere a pus mana pe bani, banii curg acum unde si cui trebuie deci investitia s-a derulat rapid… e simplu!

”Acest pasaj era necesar pentru eliminarea staţionarii vehiculelor la
bariera şi pentru asigurarea unei circulaţii rutiere fluente, conform legislaţiei Uniunii Europene în vigoare, reducerea gradului de poluare datorat emanaţiilor de gaze în timpul staţionării autovehicolelor la bariera, realizarea de economie de carburanţi. Prin realizarea pasajului superior se măreşte gradul de siguranţa a circulaţiei rutiere.”

Rad si curcile de explicatiile puerile pe care le-ati inventat despre necesitatea investitiei in acest loc!!!!
Multi dintre noi am umblat mult prin strainatate dar nu am vazut nicaieri un pasaj atat de grandios pentru o sosea atat de neinsemnata!

Sper sa remarcati faptul ca am pus ghilimelele de rigoare…. Ponta nu le puneeeeeee…

de varanudorm la 15 august 2012 - 20:36

daca era csehi arpad era totul in regula dar acum e doar pe locul doi dupa ce a umblat jeno cu cersitul.jeno evazionistul pe care arpi l-a sustinut in campania minden magyar szamit !leko e de fapt lecso ca si suspendatu. rad si curcile de cum plangeti dupa functii! vreti numai drepturi dar uitati de obligatii si credeti ca daca sunteti udmr puteti sa uitati de plata de taxe si impozite si va mai si dati cu parerea pe unde nu va intreaba nimeni!!la munca cu voi nu la intins mana !

de DAN la 15 august 2012 - 20:59

Bravo Adi,da mai schimba-ti si tu cravata aia galbena ….rosu….galben….
pai da s-a facut mai mult acum decat in cei 4 ani,oricum trebuia sa se termine investitia asa ca spor pe mai departe la terminarea investitiilor incepute.

de avram iancu la 16 august 2012 - 08:11

bah leko dute in p… dincolo de tisa si acolo da explicatii aici e tara noastra,pdlist imputit ce esti sa nu zic udemerist ,am uitat ghilimelele.tu stii cate masini trec pe drumul ala ?? poate nu ai nici permis bah ungurule…dute la educatie bah ca geme tara de prosti ca voi.

de mugur la 16 august 2012 - 09:41

avram iancu e din ce in ce mai popular printre noi ajungand sa fie un nume agreat si de tulipanii povestitori dar provocatori care ajung sa se injure pe ei de zapaciti ce sunt da uita ca ii dau de gol…ghilimeleleeeeeee…

de leko la 16 august 2012 - 20:53

Pentru avram iancu….. ”Prostii mor, insa prostia e nemuritoare” I.L.C.
”De multe ori taci fiindca esti convins de prostia adversarului” Nicolae Iorga.

Si nu-s ungur si nici pdlist mai oaie!

de avram iancu la 17 august 2012 - 10:47

bah berbecule tu nu esti ungur nu mata si tactu…la pascut cu tine!!dc nu scrii de ady endre si de petofi ,nu de I.L.C..

Lasati un comentariu