Miss şi Mister Carei 2012

• publicat la: 27 august 2012
Miss şi Mister Carei 2012

Ca in fiecare an, cel mai aşteptat şi mai gustat concurs din cadrul manifestarilor dedicate zilelor careiene  a fost concursul de Miss şi Mister Carei.

La start s-au aliniat concurentele Mitraşca Edina, Dumitru Monalisa, Vas Gabriela, Olariu Alexandra, Kertes Mariana, Varga Barbara, Kis Melinda, Ilieş Denisa, Bukva Larisa, Maris Emilia dar si concurentii  Kardos David, Stoica Kovacs Ali, Bodnar Tibor, Szabo Ovidiu, Kiss Csaba Olariu Gergo, Vidreanu Raul.

In aplauzele publicului, concurentii s-au prezentat in tinute de zi si de seara,nelipsind  bineinteles  proba costumelor de baie.

In urma deliberarilor,au fost desemnaţi ca şi castigatori ai celei de-a XVI-a editii a Zilelor Careiene, Mitrasca Edina si Stoica Kovacs Ali . Pe următoarele locuri s-au situat Olariu Alexandra si Szabo Ovdiu,urmati de Bodnar Tibi si Bukva Larisa aceasta castigand si un premiu special de 300 de lei.

Mitraşca Edina este elevă la Liceul Teoretic Carei, a terminat clasa a IX-a, este din zodia Rac.Ii place sportul.

Kovacs Stoica Ali are  19 ani este zodia Săgetator, ii place foarte mult să danseze break -dance.

Juriul care i-a punctat pe frumoşii Careiului au fost Kovacs Robert, Kiss Norbert, Hagen Roland si Dia Kertics.

Florin Naghi

comentarii

de tare de tot la 28 august 2012 - 13:23

Pai ce cauta mr Hagen in juriu? Vai de noi…..

de tamplaru la 28 august 2012 - 14:04

il cauta pe pretenu robi care a primit de la taticu fabrica de mobila facuta cu utilajele primariei….

de prosti la 29 august 2012 - 10:07

Pai Hagen e si sponsor prostilor,e normal sa fie in juriu. Ceilalti doi nu inteleg cum au ajuns acolo. dar daca esti pruncul primarului,ma mir ca nu a participat.

de bronzat la 29 august 2012 - 10:44

Pai cine e prost sa nu stie a cui sponsor e hagen asa ca e normal sa aduca si pe pretenu sa caute o tulipana tanara daca taticu tot nu vrea … o floare locala.

Lasati un comentariu