Voltaj :”Un public demenţial,vom reveni”

• publicat la: 25 august 2012
Voltaj :”Un public demenţial,vom reveni”

Aseară, careienii  prezenţi pe platoul din faţa tipografiei au dat vina pe cei de la Voltaj pentru concertul extraordinar si pentru show-ul oferit la închiderea celei de-a V-a ediţii a AugustFest  Carei.

Membrii trupei Voltaj au urcat pe scena in jurul orei 22,00 in aplauzele a mii de  spectatori, sustinând  un concert de o oră   in care  si-au incântat fanii  cu piese noi dar şi din repertoriul  mai vechi.

Publicul a fost in delir de la primii paşi făcuţi de trupă pe scenă şi  până când aceştia au urcat in maşină,la  plecare.

Alături  de careieni,trupa Voltaj a avut admiratori veniţi şi din localităţile apropiate.Toată  lumea a fost mulţumită, de  la cei mai mici fani până la cei mai mari care au cântat si aplaudat cu frenezie  pe parcursul intregului concert, cot la cot cu solistul trupei, Călin Goia care la  finalul concertului a coborât in mijlocul celor prezenţi la concert pentru autografe si poze cu fanii.

Pentru membrii taberei de vară de la Bobald,persoane cu dizabilităţi de la Asociatia Werdnig Hoffman Carei ,Direcţia de Cultură şi Centrul Cultural Carei a oferit posibilitatea de a participa la acest spectacol şi de a schimba câteva cuvinte cu interpreţii de la Voltaj .

Pentru Buletin de Carei,componenţii trupei Voltaj au declarat

Ne-am simţit foarte bine la Carei, concertul a fost super, mai frumos ca acum 6 ani, asta şi din cauza publicul care in seara asta a  fost demenţial.Chiar am rămas surprinşi de faptul că publicul ştia toate versurile; intr-un fel ne aşteptam să fim aşa bine primiti dar totuşi nu chiar aşa de bine; publicul careiean este unul foarte călduros. Pe viitor avem multe concerte prin ţară nu este un turneu neapărat, nu putem să spunem că suntem in turneu ci colindăm ţara.Sperăm să nu mai treacă incă 6 ani  ca să mai  ajungem la Carei.Deşi e foarte departe, vom reveni cu mare drag aici.”


Florin Naghi

comentarii

de spectator la 25 august 2012 - 15:25

Am vazut si romani si unguri cantand piesela de la Voltaj,acestia sunt tinerii din CAREI,care traiesc impreuna,daca ar fi totul cultura am uita de UDMR,USL si altele.A FOST FRUMOS SA VEZI ASA CEVA.LA MULTI ANI CAREI.

de fan la 25 august 2012 - 17:31

tanar vreau mereu sa fiu
sa traiesc asa cum stiu…
superb a fost
mereu voltaj la CAREI

de Horia Mărieș la 25 august 2012 - 17:50

@spectator la 25 August 2012 – 15:25

De acord cu Dvs. !
Deci se poate !
Faceți cumva ca să fie totul numai CULTURĂ.
Mie unuia, mi-ar conveni.

de voltaje la 25 august 2012 - 18:04

de ce sa fie numai cultura de tulipani ca unii vrem si roze…

de simona la 25 august 2012 - 21:04

Felicitari d-lui Georgescu pentru initiativa de a invita trupa in Carei ! Tot asa Bogdan

de glad la 25 august 2012 - 23:37

va manca in fund rau de tot sa bagati politica, inclusiv la un amarat de concert. dati-va singuri nota

de Fana la 26 august 2012 - 02:11

Felicitari Voltaj !!

de super la 26 august 2012 - 18:40

o FORMATIE adevarata!!!!!!pacat ca sunt din ce in ce mai putine asemenea formatii..va mai asteptam!!!cel mai super concert!!!!!SUPER!!!!!

Lasati un comentariu