Campania “NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!”

• publicat la: 13 septembrie 2012
Campania “NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!”

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat o nouă acţiune de prevenire a furturilor de şi din autoturisme  în cursul zilei de azi, 12 septembrie a.c., acţiune desfăşurată în zona Pieţei de Vechituri. Au fost distribuite materiale informativ-preventive, iar şoferii prezenţi au primit şi recomandări concrete pentru a nu deveni victime ale hoţilor.

Sub sloganul “Spargerile nu au loc doar în filme” acţiunea poliţiştilor a beneficiat de aprecieri pozitive din partea celor prezenţi, oamenii arătându-se preocupaţi de siguranţa autoturismelor personale şi a bunurilor care ar putea fi tentante pentru infractori. Poliţiştii au constatat cu satisfacţie că marea majoritate a autoturismelor parcate în zonă erau asigurate corespunzător şi  că proprietarii nu şi-au lăsat obiecte la vedere.

Campania naţională de prevenire a furturilor de şi din auto a fost iniţiată de Poliţia Română în parteneriat cu Groupama Asigurări, la nivelul judeţului Satu Mare, acţiunile preventive continuând până la sfârşitul lunii septembrie în toate municipiile şi oraşele.

Lasati un comentariu