Câştigătorii tombolei RoRec

• publicat la: 23 septembrie 2012
Câştigătorii tombolei  RoRec

Asociația Română pentru Reciclare RoRec, în parteneriat cu Primăria Carei, a derulat o acțiune de colectare a deșeurilor electrice. După cum declara coordonatorul echipei de colectare, Cristian Man pentru   Buletin de Carei,  „ zona Careiului este cea mai receptivă la aceste colectări de deșeuri în vederea reciclării. În urma acestei acțiuni s-au strâns 8.600 de kilograme de aparate electrocasnice vechi sau defecte”.


Cei care au dus deșeuri la centrele din cartiere au fost recompensați fie cu bonuri valorice, fie cu un bilet de tombolă la care se puteau câștiga 10 mașini de găurit, 5 prăjitoare de pâine sau 5 fiare de călcat. În urma tragerii la sorți efectuate pe trotuarul din dreptul sediului Primăriei au fost declarați următorii câștigători:

-10 mașini de găurit pentru : Proszler Anita, Nagy Kalman, Temfli Mihai, Fischer Ioan, Vardai Ștefan ( 2 buc), Husti Tunde, Metzner Cristofer, Kovacs Irina, Gindele Mortino


– 5  prăjitoare de pâine pentru : Lang Ana Elisabeta, Birou Raulalia, Redes Gabriela, Ujvari Renata, Filip Radu

-5 fiare de călcat pentru : Vizesi Elisabeta, Leiblingher Maria, Vongi Doina, Fodor Mihaela, Tivadar Maria

Deși acțiunea de colectare a deșeurilor a fost in colaborare cu Primăria Carei, nici un reprezentant al Primăriei nu a fost prezent la tragerea la sorți,mai mult tragerea la sorţi a avut loc inafara acestei instituţii.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu