Colaborarea CJ cu Asociația Economică Română-Germană pentru Regiunea de Nord Vest

• publicat la: 12 septembrie 2012
Colaborarea CJ cu Asociația Economică Română-Germană pentru Regiunea de Nord Vest

Asociația Economică Română-Germană pentru Regiunea de Nord Vest a organizat marți, 11 septembrie sedința lunară. La sedință din partea Consiliului Județean Satu Mare a participat directorul de cabinet al președintelui Adrian Ștef, Cristian Zaha.

Cristian Zaha a prezentat câteva puncte despre modul în care președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef vede colaborarea pe viitor dintre instituția pe care o conduce și intreprinzători.

Pentru a facilita accesul investitorilor în județul nostru Consiliul Județean Satu Mare are în vedere, demarând și discuțiile pentru, o cursă de pe Aeroportul Satu Mare la o destinație din  Germania, urmând ca pe viitor să fie stabilită exact destinația, împreună cu antreprenorii care își au sediile firmelor mamă în anumite  zone, clienții sau furnizorii. Se are în vedere pentru stabilirea destinației și numărul de cetățeni din anumite zone cu dublă cetățenie.

O altă inițiativă a președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef pe care Cristian Zaha le-a prezentat-o membrilor Asociației Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord Vest este posibilitatea și dorința ca județul Satu Mare să se înfrățească cu landuri din Germania sau țările germanice unde își au sediile firmele mamă a investitorilor din județul Satu Mare.

Pe viitor mediul de afaceri va fi promovat prin intermediul paginii de internet a Consiliului Județean Satu Mare, site care este în reconstrucție, cu linkuri directe către firmele sătmărene. și investitori germani din județul Satu Mare. Tot pentru promovare se are în vedere și aeroportul Satu Mare în care s-ar putea amenaja un spațiu de afisaj publicitar.

Consiliul Județean Satu Mare îî asigură pe toți investitorii și cetățenii de faptul că aici ușile instituției sunt deschise și se pot adresa cu încredere pentru soluționarea a cât mai multor probleme.

Lasati un comentariu