Feng Shui pentru atragerea energiilor pozitive in casa ta

• publicat la: 18 septembrie 2012
Feng Shui pentru atragerea energiilor pozitive in casa ta

Când simti că esti inconjurata de energii negative te poti folosi de arta Feng Shui pentru a indepărta această problemă. In acest sens nu trebuie decât să urmezi câteva sfaturi simple.

Iata cum poti face acest lucru cu ajutorul artei Feng Shui.

1. Dormi cu capul către un perete solid

Atunci când tablia patului nu este sprijinuta un perete solid vei avea un somn dezechilibrat. Chiar daca ai impresia ca patul tau arata mai bine in mijlocul camerei este recomandat sa ai in vedere faptul ca un pat „plutitor” va conduce la dezechilibru, nesiguranta si indecizie. De asemenea, evita să achizitionezi paturi din metal – despre acestea se spune că răcesc relatiile frumoase dintre partenerii de viata.

Mai mult decât atât, dacă in momentul in care esti asezată pe pat picioarele tale sunt indreptate către uşă, schimbă rapid pozitia mobilierului – această pozitie nu este recomandata de arta feng shui. Acelasi lucru este valabil si pentru uşile şifonierului.

2. Mută oglinda din fata patului

Este adevarat ca oglinzile te ajuta sa maresti vizual un spatiu, dar daca este posibil nu aseza patul fata in fata cu oglinda. Daca atunci cand te ridici din pat te vezi in oglinda este posibil sa te confrunti cu energiile negative. Oglinzile sunt considerate detinatoare de energie negativa.

Daca nu este posibil sa muti oglinda din fata patului (de exemplu, este integrata in mobilier) nu iti ramane decat sa o acoperi pe timpul noptii. Acelasi lucru este valabil si pentru televizor.

3. Nu exagera cu decoratiunile

Cu cat camera ta este mai simpla, cu atat mai bine. Dincolo de faptul ca o multitudine de obiecte atrage cantitati mai mari de praf, ele aglomereaza si spiritul tau. De asemenea, opteaza pentru culori cat mai simple si mai deschise precum: verde menta, bleu, galben, bej sau alb.

4. Nu dormi cu capul sub o grinda

In general, grinzile au tendinta sa „taie” energiile pozitive. In situatia in care acest lucru se intampla exact deasupra capului tau situatia nu se va desfasura in avantajul tau.

5. Muta acvariul si plantele din camera

Apa din acvariu atrage energiile negative, spre deosebire apa curgatoare care are exact efectul opus. La fel se intampla si cu plantele, in special cele cu frunze ascutite. Acestea „taie” energiile pozitive si lasa loc celor negative.

sursa ele.ro

Lasati un comentariu