Iveco condus prin Foieni fără permis

• publicat la: 21 septembrie 2012
Iveco condus prin Foieni fără permis

În  data de 20.09.2012, ora 11,20,  pe DN1F  în afara localităţii Săcășeni, judeţul Satu Mare, C. Francisc, de 66 ani, din Bistrita, conducând autoturismul marca Renault Simbol, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum,  într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţie de mers, răsturnându-se în șantul din partea dreapta.

In urma evenimentului a rezultat rănirea uşoara a numitei C.  Maria, pasageră in autoturism. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii  Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Carei l-au depistat in trafic, ieri 20.09.a.c. ,  în localitatea Foieni, pe numitul M. LUCIAN 28 de ani domiciliat din Lucăceni, în timp ce conducea autoutilitara marca Iveco cu numarul de înmatriculare provizoriu, fără a poseda permis de conducere.

Din verificarile efectuate s-a stabilit faptul că numărul provizoriu era expirat, iar la data identificarii în trafic autoutilitara nu avea dreptul să circule pe drumul public întru-cat era neînmatriculată.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul savârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile  publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ieri, 20.09 a.c. în jurul orelor 9,00, în municipiul Satu Mare a avut loc un accident ușor de circulație.

T. Katalin, de 39 ani, din Satu Mare, conducând  autoturismul marca VW. Golf, proprietate personala, pe b-dul V. Lucaciu, nu a acordat prioritate de trecere minorei A. S. , de 16 ani, din Satu Mare, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată  și semnalizată corespunzător, accidentând-o uşor.

Un evenimet rutier asemănător a avut loc pe str.Victoriei din localitatea Negresti-Oas.

V. Ghoerghe, de 49 ani, din Negrseti-Oaș, conducând autoturismul marca Opel Astra, nu a acordat prioritate de trecere pietonului F.  Ioan, de 63 ani, din Călinești-Oas, care se afla angajatat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător, accidentându-l uşor.

Celor doi conducători auto implicați în accidentele rutiere  le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabiliri eventualei alcoolemii.

Amplasarea radarelor pentru 22-23.09.2012

–         DN 19: Satu Mare – Ciuperceni;

–         DN 19A: Satu Mare – Ardud;

–         DN 19: Satu Mare – Carei;

–         DN 19: Oraşu Nou – Negreşti Oaş – Certeze;

–         DN 19 + DN 1 C:  Satu Mare – Halmeu;

–         DN 1 F:  Tăşnad – Săcăşeni;

–         DN 1 C: Livada – Iojib;

–         DN 19 A: Satu Mare – Dorolţ.

Municipiul Carei:

  • Strada Agoston;
  • Strada Petofi Sandor;
  • Strada 1 Decembrie 1918;
  • DN 1F: Carei – Urziceni

Municipiul Satu Mare:

  • Strada Botizului;
  • Bulevardul Lucian Blaga;
  • Bulevardul Unirii;
  • Bulevardul Aurel Vlaicu

Lasati un comentariu