Portocale cu sos de brânză

• publicat la: 1 septembrie 2012
Portocale cu sos de brânză

Lista ingredientelor:
4 portocale bine coapte
500 g brânză de vaci bine scursă
2 iaurturi
4 linguri de zahăr
2 albuşuri
coajă de lămâie si portocală
un praf de sare
Mod de preparare:
Se mixează brânza cu iaurtul, 2 linguri de zahăr, un praf de sare, coaja rasă de lămâie si portocală până se obtine o cremă. Separat, se bat albusurile cu restul de zahăr si se amestecă apoi uşor cu crema de brânză. Miezul de portocale se desface in felii, iar coaja se curăţă de partea alba si se fierbe in apă cu sare pana se pătrund bine. Se scurg de apă si se taie suvite subtiri. Feliile de portocale se servesc, in castronele, cu crema de brânză deasupra si garnisite cu şuviţe de coajă de portocale.

sursa feminis.ro

Lasati un comentariu