Viteaz fără permis

• publicat la: 24 septembrie 2012
Viteaz fără permis

În data de 23.09.a.c.  polițiștii  din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, au fost sesizați, despre faptul că în localitatea Nadișu Hododului a avut loc un accident de circulație.

La fața locului s-a constatat faptul că,  I. Alexandru, de 18 ani, domiciliat în Nadișu Hododului, conducând autoturismul marca RENAULT LAGUNA, pe strada Principală din localitate, a pierdut controlul volanului și a acroșat un stâlp al liniei electrice, fără a poseda permis de conducere iar autorizația de circulație provizorie a  autoturismului are termenul de valabilitate expirat la data de 30.08.2012.

Susnumitul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșiri infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat .

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  43  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.080 lei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 72  sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.600 lei.

Amplasarea radarelor pentru 25.09.2012

–         DN 19: Ciuperceni –– Vama ;

–         DN 1C: Drăguşeni – Halmeu;

–         DJ 193: Păuleşti – Culciu ;

–         DN 19A: Beltiug – Supur;

–         DN 19: Carei – Petreşti;

Municipiul Carei:

  • Strada 1 Decembrie 1918;
  • Bd. 25 Octombrie;
  • Strada Uzinei;
  • DN 1F: Carei – Căuaş – Tăşnad;

Lasati un comentariu