Ambasadorul Franţei în vizită la Satu Mare

• publicat la: 29 octombrie 2012
Ambasadorul Franţei în vizită la Satu Mare

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Philippe Gustin, a fost prezent luni, 29 octombrie, la Satu Mare. Acesta a fost primit in prima parte a zilei de către primarul municipiului, Dorel Coica. Primarul Dorel Coica a făcut o prezentare privind relatiile româno – franceze existente in municipiu pe plan educational, social, medical.

După vizita de la Primărie, ambasadorul Frantei s-a deplasat pe strada Wolfenbuttel pentru a se intâlni cu reprezentantii Asociaţiei Freres Europa Satu Mare. Asociatia Freres se ocupă cu ajutorarea tinerilor ieşiţi din sistemul social, cărora le oferă o şansă pentru a se descurca in viaţă. Asociatia Freres Europa Satu Mare se ocupă in acest moment de peste 50 de tineri.

De asemenea, asociaţia este sprijinită de 5 voluntari din Franţa. In România există mai multe parteneriate de acest gen, intre Ambasada Frantei si Asociatii care se ocupă cu incluziunea sociala a tinerilor defavorizati. Alături de ambasadorul Frantei a fost prezent la Satu Mare şi preşedintele Freres Europa, Marcel Dodea.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu