BCR întrerupe temporar sistemul informatic de carduri – vezi când

• publicat la: 5 octombrie 2012
BCR întrerupe temporar sistemul informatic de carduri – vezi când

BCR anunţă că, intre 5 octombrie – 08 octombrie, vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, reţeaua de acceptare ATM/MFM (maşina multifuncţională) si POS BCR, precum si operatiunile prin internet, mobile si phone banking.

Banca Comercială Română (BCR) precizeaza ca perioada intreruperilor functionale pentru reteaua de carduri BCR, ATM/MFM si POS, va avea loc in noaptea de vineri spre sambata (orele 00.30 – 04.00) si duminica spre luni (orele 00.30 – 04.00).

Totodata, pentru serviciile de Internet, mobile si phone banking perioada intreruperilor functionale va fi in noaptea de vineri spre sambata (orele 20:00 – 09:00) si sambata spre duminica (orele 01:30 – 07.30).

Potrivit BCR, fluctuatiile care pot aparea vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR – imbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite. Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piaţa  leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu