Carei:19 locuri de muncă

• publicat la: 21 octombrie 2012
Carei:19 locuri de muncă

Oferta locurilor de muncă vacante propusă  de AJOFM Satu Mare este in scădere faţă de săptămâna trecută.

Astfel,457 locuri  de muncă vacante sunt oferite pentru intreg judeţul din care 378 in municipiul reşedinţă de judeţ,19 in municipiul Carei şi  60 in Negreşti Oaş.

Dintre acestea,doar 8 se adresează celor cu studii superioare,367 fiind  pentru persoanele cu studii medii.

Si pentru această săptămână ,firmele de textile şi confecţii  au cele mai multe locuri vacante atât in municipiul Satu Mare ,peste 230 cât şi in Carei,15  şi Negreşti Oaş,60.

Nicio modificare pentru posturile de  agenţi de asigurare,aceleaşi 38 de locuri fiind vacante si in această săptămână dar şi la agenţi marketing pensii private (5).Tot 14 locuri de lucrător gestionar găsim pe listele AJOFM  şi tot 4 locuri de lăcătuş mecanic.

Se mai caută bucătar(3),inspector asigurări(3),manipulant marfuri(1), vânzător(2),reprezentant tehnic(3),subinginer mecanic utilaje şi tehnica sudurii, inginer construcţii civile,  inginer textile, pielărie cate 1 loc,tâmplar universal(13),tehnician electronică(10), operator la maşini-unelte cu comandă numerică(2).

La Carei ,din cele 19 de locuri vacante,au rămas aceleaşi 15  pentru confecţioner-asamblor articole din textile la Karo România si câte un  post de mecanic auto şi electrician auto la Todexim srl şi câte unul de mecanic auto şi vopsitor auto la Gul Car.

Tot pentru aceasta săptămână sunt disponibile şi locuri de muncă in străinătate,53 la număr.

În  Ungaria se solicită  numai posturi de şofer de camion(20), in Slovacia 2 medici stomatologi, în Spania un Operator CNC pentru masini de strunjit -prelucrare piese metalice şi trei  Operatori CNC pentru masini de frezat si alezat – prelucrare piese metalice iar în Germania sunt solicitaţi 2 asistenţi  medicali  generalişti şi 3 Ingineri software.

Norvegia are nevoie de câte un Verificator desene conducte de sprijin,Verificator izometric conducte,Responsabil proiectare instalatii,Reglor conducte,Inginer conducte(proiect 2D),Senior inginer supape,Senior inginer proiectant 2D-CAD si 3D-PDMS,Senior inginer sisteme de control,Senior inginer proiectant tevi,Senior inginer conducte sub presiune,Patiser sef,Inginer supraveghetor,Inginer submarin,Senior inginer conducte sub presiune,Senior inginer structuri,Inginer/Manager Proiect.

Pentru cei care nu doresc să plece prea departe de casă,în Austria găsesc vacante 5 posturi de drujbaşi şi unul de Medic-director cercetare in laborator de patologie.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu