Concurs de poezie şi desen

• publicat la: 10 octombrie 2012
Concurs de poezie şi desen

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Direcţia de Cultură Carei organizează un concurs de poezie și desen pentru tinerii pasionați de poezie sau desene cu tematica istorica.

Concursul, are două teme principale:

1. Carei – Ultima brazdă de pământ eliberată  sau Armata Română (cu ocazia Zilei Armatei Române și a Eliberării orașului Carei)

2. Regele Mihai (cu ocazia aniversării nașterii Majestății Sale Regele Mihai I)

Poeziile vor fi dactilografiate obligatoriu și vor fi introduse într-un plic (închis) conţinând datele de identificare: numele, anul nașterii, școala, clasa.

Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen) care vor avea trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa.

Un elev poate participa în concurs cu maxim 2 lucrări.

Lucrările se vor depune la Castelul Karolyi, de luni până vineri între orele 8-14, până în data de 23 octombrie 2012, la Direcția de Cultură. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții într-o sală a castelului în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie.

Premiile vor consta în cărți și diplome. În funcție de locurile pe care se clasează elevii, vor fi premiate și instituțiile de învățământ. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 30 octombrie.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481  sau la adresa de e-mail: culturacarei@yahoo.com. Persoană de contact: Bogdan Georgescu.

redactia

Lasati un comentariu