În stare de ebrietate cu Nissan-ul prin oraş

• publicat la: 3 octombrie 2012
În stare de ebrietate cu Nissan-ul prin oraş

A fost  depistat autorul a trei autoturisme furate. În data de 02.11.2012, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare l-au depistat pe V. A., de 16 ani, din Călinești, Judetul Maramureș, în apropierea unui autoturism reclamat furat.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că, minorul este autorul  unui număr de 3 furturi de autoturisme comise pe raza Municipiului Satu Mare, în perioada iulie-octombrie a.c..

Autorul este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 03.10.a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă  Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

M.SZABOLCS, de 20 ani, din Foieni , județul Satu Mare , a fost identificat de către polițiștii Biroului Rutier Carei,  în timp ce conducea, în localitatea Foieni,  un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor și o remorcă iar permisul categoria B deținut de acesta nu corespunde categoriei din care face parte ansamblul.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “Conducere pe drum public a unui autovehicul de către o persoană a carui permis de conducere nu corespunde categoriei din care vehiculul face parte”.

De asemenea, a fost identificat numitul A. ARPAD, de 39 ani , domiciliat în Carei, care a condus autoturismul marca Nisan în timp ce avea o concentraţie de 0,72 mg./ l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice în sânge. Cercetările continuă.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  74  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.370 lei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 228  sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.588 lei.

comunicat IJP

Lasati un comentariu