Încă 148 de bilete de tratament pentru pensionari

• publicat la: 29 octombrie 2012
Încă 148 de bilete de tratament pentru pensionari

Datorită numărului mare de solicitări, si de această dată s-a suplimentat, cu aprobarea conducerii Casei Nationale de Pensii numărul de bilete de tratament pentru sătmăreni. Până la acestă dată peste 3.700 de pensionari au beneficiat de bilete de tratament in statiunile cu care Casa Judeteana de Pensii Satu Mare a avut contract, cele mai solicitate statiuni fiind 1 Mai, Felix, Vatra Dornei, Herculane.

Una dintre statiunile mai putin contractate de către sătmăreni este statiunea Tăşnad, fiind repartizate doar 307 bilete. Potrivit directorului executiv al Casei Judetene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabău, locurile repartizate sunt incă insuficiente pentru ceea ce există ca cereri in judetul nostrum. Totusi, in acest an s-au onorat in jur de 70% dintre solicitări.

Seria 14 a biletelor de tratament pentru pensionari incepe in data de 8 noiembrie, fiind repartizate 148 de bilete de tratament, conform criteriilor stabilite de catre Casa Nationala de Pensii. Ultima serie din acest an va incepe in data de 26 noiembrie.

sursa tv1sm

comentarii

de rozalia la 3 noiembrie 2013 - 06:37

as dori si eu de la casa de pensii vaslui sa iau si eu un bilet de tratament in statiunea tasnad jud satul mare am auzit ca baile sint bune pentru reomatism as dori un bilet petru luna martie 2014

Lasati un comentariu