Preşedintele Crin Antonescu în mijlocul liberalilor careieni

• publicat la: 26 octombrie 2012
Preşedintele Crin Antonescu în mijlocul liberalilor careieni

Preşedintele Senatului,Crin Antonescu,care deţine şi funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal din România a avut parte in cursul zilei de ieri,de o primire deosebit de călduroasă la sediul PNL Carei din partea membrilor şi simpatizanţilor sosiţi in număr mare ca să-l întâmpine.

La invitaţia preşedintelui PNL Carei,Ilie Ciută,domnul Crin Antonescu a onorat cu prezenţa sa sediul filialei careiene,împreună cu ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu,ministrul Transporturilor şi infrastructurii,Ovidiu Silaghi, secretarul de stat Nicolae Rotileanu,ministrul Radu Stroe,preşedintele Consiliului Judetean Adrian Stef,deputatul Viorel Buda,candidat USL pentru colegiul 4 din care face parte şi municipiul Carei,Organizaţia Femeilor Liberale,consilieri judeţeni şi municipali.

Într-o atmosferă degajată,prietenescă am putea spune,consilierii locali au purtat discuţii cu preşedintele Partidului Naţional Liberal Crin Antonescu,prin liderul de grup,Ilie Ciută.

Oaspeţii au fost plăcut impresionaţi de sediul careiean şi au  primit cu interes problemele ridicate de consilierii careieni şi nu numai.Fiecare din cei de faţă au avut câte ceva de comunicat sau clarificat.

Preţ de o jumătate de oră,liberalii careieni au savurat am putea spune vizita preşedintelui lor,simţind că activitatea le-a fost apreciată,rezultatele obţinute de-a lungul timpului vorbind de la sine.

Prezent şi el la reuniune,Adrian Ştef,preşedintele CJ Satu Mare a ţinut să precizeze că vizita înalţilor demnitarilor arată importanța pe care o are județul Satu Mare pentru actuala guvernare. ”Am ţinut să sărbătorim Ziua Armatei aşa cum se cuvine,să-i acordăm importanţa care i se cuvine de fapt.Mă bucur că am reuşit să realizăm ce ne-am propus şi am reusit să ne omagiem eroii aşa cum se cade.Armata este de fapt un pilon de bază al stabilităţii şi echilibrului societăţii”.

Ne onorează o asemenea vizită,intr-o asemenea zi cu încărcătură istorică deosebită pentru careieni” a afirmat la final consilierul Ilie Ciută,preşedintele PNL Carei.

Este pentru prima dată când avem deosebita plăcere şi onoare să primim în sediul nostru atâţia oaspeţi  de prim rang.Prezenţa lor ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp.Apreciem şi vizita,pentru prima dată,a ministrului Apărării,Corneliu Dobriţoiu şi a ministrului delegat Radu Stroe pe care îi aşteptăm şi cu alte ocazii la Carei.Nu  l-am uitat nici pe ministrul Silaghi,asa cum si domnia sa apreciaza activitatea noastra,dânsul fiind o prezenţă constantă am putea spune,detinând si functia de  presedinte al  organizatiei judetene a Partidului National Liberal”.

Precizăm că joi,25 octombrie 2012,preşedintele Senatului,Crin Antonescu a fost prezent la Carei cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române.

www.buletindecarei.ro

comentarii

de Oana la 26 octombrie 2012 - 21:19

Organizatia PNL Carei este o organizatie model, cum nu multe sunt in tara! Membrii ei sunt oameni integri, cu convingeri si principii, devotati crezului liberal si careienilor! Si, fapt demnn de admiratie, in acesti ani de coruptie si clientelism , nimeni nu ia putut acuza niciodata de nimic! Decat de buna credinta si fidelitate fata de orasul lor si tara lor!

Lasati un comentariu