USL Satu Mare şi-a depus candidaturile pentru Parlamentare

• publicat la: 29 octombrie 2012
USL Satu Mare şi-a depus candidaturile pentru Parlamentare

Sâmbătă, 27 octombrie, USL Satu Mare şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Candidaţii au fost insotiti de Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare Adrian Stef si de Primarul Municipiului Satu Mare, Dorel Coica, acestia arătându-si public sprijinul pentru candidatii USL.

Candidatii USL au fost intâmpinati de preşedintele BEJ, judecătorul Remus Nemeş şi purtătorul de cuvânt Sorin Martin Vereş. După ce a analizat dosarele candidatilor, Nemeş a precizat că acestea sunt complete şi urmează să fie analizate pentru a vedea dacă sunt îndeplinite toate condiţiile . Pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 1 candidează fostul primar al oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura, în colegiul 2 – ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, preşedinte al PNL Satu Mare, în colegiul 3 – omul de afaceri Octavian Petric, în colegiul 4 – actualul deputat PNL Viorel Buda, iar în colegiul 5 – avocatul Ciprian Ardelean, preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PSD Satu Mare. La Senat, în colegiul 1 candidează actualul senator Valer Marian, preşedinte al PSD Satu Mare, iar în colegiul 2 medicul Virgil Enătescu, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale. In final, Primarul municipiului a mai precizat că doar cu sprijinul guvernului, în primăvară va începe construcţia centurii şi a celui de-al treilea pod.

sursa tv1sm

comentarii

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2012 - 11:09

Citeam azi în presa de ziare județeană (de ieri) că pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 3 – CODRU, se va da o luptă pe viață și pe moarte, ca-n codru, fiindcă și Codruț participă la această competiție.

Mai precis, candidații care se vor bate exact ca-n CODRU, vor fi Octavian Petric din partea USL, Ioan Mihalcea din partea ARD si Todoran Romulus Dumitru Codruț din partea PP-DD. Asta dacă numele celui din urmă va încăpea pe buletinele de vot.

Pe primii doi nu-i știu, dar să n-avem nici un fel de vorbe, și orice ar fi, eu unul merg pe mâna lui Codruț. Mizez pe el ca pe-un cal breaz, o să și pariez pe el. Îmi place că este ambițios și vrea să-și depășească propriile limite intelectuale, îmi place că este populist și se bate numai pentru binele poporului, îmi place că scrie frumos, rotund și agramat, îmi place că este localnic, adică este pe bună dreptate careianul.ro.nostru.

Omul este bine cunoscut de toată lumea bună din urbe, a avut numai succesuri în viața politică locală și din împrejurimi până în prezent (în traducere liberă, în zona Nagykároly és Vidéke). Dacă nu mă înșel, Vidék = Provincia. Este un extrem de mare motiv de műndrie pentru noi să citim mereu că urbea careianului nostru PP-DD-ist are și o Provincie. Nici nu-i de mirare, fiindcă tot Colegiul 3 – CODRU, aduce a Provence. A fost dovedit recent faptul, mai ales pe legelö, cő N.károly és Vidéke, seamănă cu Provence din France, ca două picături de rouă ce apar dimineața devreme pe frunzele din codru.

Mă bucur sincer pentru candidatul local al PP-DD(T)-ului că a reușit să-i fraierească și pe ai lui, adică pe cei din tomberonul lui Kolea, și mai ales fiincă la nivel județean, cei din partid l-au apreciat a fi un element tânăr, de perspectivă, propulsându-l în consecință ca și candidat.
De altfel, nici nu-i de mirare că PP-DD îl lansează în cursă pe cel mai proaspăt „careian” (abonat de altfel cu diverse texte șui și pe aici pe la Comentariile din B.d.C,) fiindcă la Colegiul 1 de exemplu, candidatul este un băiețaș de doar 22 de ani.

Mă bucur de asemenea pentru faptul că acum Codruț își poate admira fața, adică poza, prin ziarele locale. Nu va mai fi un cvasi-necunoscut pe plan local, va beneficia de publicitate electorală, va deveni în curând o vedetă OTV-istă. Ca și Elodia. Îi va prii în viitor și somnul cel dulce din Parlamentul RO. Va putea profita însă de de timpul rămas până la alegeri, îi va putea pupa fără nici o reținere sau jenă, dar direct în dos, pe prietenarul lui, primașul.

Eventual, vor putea pune la cale împreună noi afaceri profitabile.

Nu de alta, dar Codruț a declarat că este un „om de afaceri în domeniul imobiliar, agricol și forestier”. Așa o fi, eu nu-l verific, eu am încredere în ce spune, să-l verifice alegătorii.

Primașului îi vin ca o mănușă aceste domenii de afaceri, a învârtit deja destule dea acest fel pe plan local prin interpuși și-i place mai nou, ca unui adevărat „főur” local ce este și afacerea ancestrală numită vânătoarea de vulpi (cu copoi).

Îi dorim candidatului PP-DD la deputăție, multe succesuri.
Și să fie toate á la EBA.

de Viki la 1 noiembrie 2012 - 12:03

Mare supare trebuie sa fie la iudemereicu asa doi tulipanisefi.
Unu agramat si unu datornic au ajuns sa fie dirijorii unei comunitati din care fac parte si intelectuali recunoscuti.
Peste cate toate/ au reusit sa mute la Carei circul de la Oltchim cu personaje pitoresti locale din cercul lor de amici insa.
Pana si la Radiotransilvaniacarei au dus o falsa mamica pe nume Silaghi Maria sa povesteasca despre intamplatele neintamplate de la un bal al elevilor pentru ca in final sa spune de fapt poezia pregatita impotriva invitatilor pe care ii acuza de complicitate.
Campania asrta a luat mintile multora dintre cei ce se si vad in fotolii caldute la Bucuresti pe seama lipsei de informatii a oamenilor.
Daca in camapania din iunie primarul isi aroga reusita realizarii soselei de centura si o mai si facea publica in presa judeteana desi soseaua de centura este realizata de compania de drumuri nationale din subordinea ministerului transporturilor condus de satmareanul Ovidiu Silaghi va dati seama ca acum miza este mai mare.
Deputatul UDMR actual din colegiul de Carei care a impresionat prin ilustra sa accedere a discriminarii etnice.
Si cum fituica de casa a tulipanilor nu face fata discreditarii candidatilor USL au trecut la sustinerea iubitorilor Elodiei cu mese calde si consultanta de specialitate chiar din partea unor blogeri cu pretentii.
Succesurile ii asteapta,la fel si Elodia sa o descopere.

de incredibil la 1 noiembrie 2012 - 12:34

Viki,nu stiu de ce gen esti,dar constat cu stupoare ca mintea nu te prea duce daca esti in stare sa crezi ca primarul sau vicele se ocupa de incriminarea unor baluri de boboci ale unor copilasi (se pare nu prea inocenti).Vai de capul tau!Eu iti sugerez sa te documentezi inainte sa insinuezi niste aberatii halucinante.E problema cadrelor de acolo sa se ocupe de educatia copiilor si nicidecum a primarului sau a vicelui care habar nu au de ce s-a intamplat acolo,din moment ce nu au fost prezenti la eveniment.Asa ca nu mai vorbi prostii,ca nu tine.Gluma saptamanii-„pana si la radio transilvania au adus o falsa mamica„-Viki tu chiar ai probleme serioase (si aici m-am exprimat prea frumos) daca crezi una ca asta,iar daca nu o crezi esti un pervers care minte cu nerusinare.

de incredibil la 1 noiembrie 2012 - 12:53

D-nule Horia,imi pare sincer rau de cum va exprimati parerea de regiunea noastra,a Careiului,de cat de ironic vorbiti de ea.Se pare ca mirajul capitalei v-a buimacit gandirea si ati uitat de locul in care v-ati nascut.Eu unul sunt un CAREIAN convins,cu radacini adanci infipte in aceste meleaguri,in care vreau sa-mi petrec toata viata.Ma simt jignit de aerul de superioritate ironica pe care il afisati si dati-mi voie sa va marturisesc ceva-nu as da Careiul pentru Bucuresti niciodata in viata mea.

de incredibil la 1 noiembrie 2012 - 12:56

Ah,cat despre candidatii la parlamentare,eu va sugerez sa lasati electoratul sa decida!Desi vad ca nu puteti sa va abtineti de la atacurile nejustificate la persoana!

de Viki la 1 noiembrie 2012 - 13:53

Incredibil cum pot sa minta unii cu nerusinare mai ales cand nici macar nu stiu situatia exacta a celor scrise.
Iti sugerez sa asculti si tu emisiunile de la radio si apoi sa iti asterni minciunile pe la comentarii.
Daca toti ascultatorii au auzit de Silaghi Maria care a intervenit in direct cum se face ca numai tu te prefaci ca nu exista ceva ce te deranjeaza vedem.
Gluma saptamanii este chiar implicarea prietenului moser a fotbalistului lajcsi in oferta de mese calde pentru cei la fel de agramati dar fideli mincinosi.
Nu ai scris nimic de soseaua de centura deci sa inteleg ca esti de acord cu cele scrise despre ea.
Cat despre copilasi se vede ca nu ai asa ceva si nici pe la scoala nu ai dat daca crezi ca va puteti folosi de ea ca reclama

de vlad la 1 noiembrie 2012 - 16:59

Tu esti un mincinos sa afirmi ca primarul are o legatura cu telefonul respectiv.Cat despre soseaua de centura,pentru informarea ta,realizarea ei a fost anuntata in martie,de catre guvernul pdl,iar faptul ca actualul ministru al transporturilor (care de altfel e din zona noastra) realizeaza acest proiect ,e laudabil.Ar fi un mare pacat daca nu s-ar intampla asa.Foarte bine ca vom avea o sosea de centura.

de Viki la 1 noiembrie 2012 - 17:17

Campionii la dezinformari si denaturari nu renunta si arunca fumigene doar doar cineva le crede.
Probabil mintea ta portocalie si de nivelul prietenului cu mesele calde nu a reusit sa si inteleaga ce scrie la comentarii asa ca mai studiaza ca timp ai berechet.Pana la urma ati recunoscut ca a fost acel telefon si deci nu mai e o minciuna….Usor usor ies la suprafata toate.
Sigur ca e bine ca vom avea sosea de centura doar nu este meritul primarului asa cum se lauda el prin campania din iunie si mai si publica reclame electorale cu realizarile altora.
Asteptam de la el sa isi plateasca si datoriile ca stim si noi cum e cu proiectele si …fondurile europene ca doar nu degeaba se primesc amenzile de 3zeci de miliarde pentru nereguli.

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2012 - 18:40

@incredibil la 1 November 2012 – 12:53

Imi cer mii scuze pentru faptul că am lăsat să răzbată din rândurile mele un „aer de superioaritate ironică”. Chiar dacă îl am, el nu este vis-a-vis de oamenii de treabă din Carei, printre care vă includ automat și pe Dvs., deși nu știu de fel cine scrie sub alias-ul @incredibil.

Incredibil sau nu ptr. Dvs., „dati-mi voie sa va marturisesc ceva – (nici eu) nu as da Careiul pentru Bucuresti niciodata in viata mea.” Dar așa este viața, unii au trebuit să plece din Carei la un moment dat, cu sau fără voia lor. Îmi cer din nou scuze pentru impresia pe care v-am produs-o.

În ce privește însă @incredibil la 1 November 2012 – 12:56, ar fi util pentru mine dacă ați dezvolta puțin mai pe larg sugestia pe care mi-o adresați: „Ah, cat despre candidatii la parlamentare, eu va sugerez sa lasati electoratul sa decida! Desi vad ca nu puteti sa va abtineti de la atacurile nejustificate la persoana!”

Nu mă interesează partea legată de influențarea electoratului local, fiindcă asta oricum eu nu pot să o fac, ci partea legată de „atacurile nejustificate la persoană”. La ce persoană(e) vă referiți, și dacă o să nominalizați pe cineva, de ce vi se par atacurile mele nejustificate? Nu e frumos să arunci cu o piatra în Lacul Inaculesti și apoi să o lați doar să facă valuri. Lumea vrea să știe de ca are lacul valuri. Vă mulțumesc anticipat.

de credibil la 1 noiembrie 2012 - 18:49

si eu sunt un careian cu radacini fooooarte adanci care duc pana la dacii liberi si nu vreau ca unul venit in oras ca sa se capatuiasca sa lase orasul indatorat si sa nu plateasca impozitele la fel ca si mine.
domnul jeno ar trebui sa fie un exemplu in acest sens si nu unul negativ ca atunci cine va mai plati daca se poate si fara ? Si noi avem ce face cu banii si sa putem plati peste zece ani in rate toate impozitele va rog sa credeti.
De ce nu se simt unii jigniti de astfel de fapte si vad numai ce le place lor sau acestia au avantaje de la……ca atunci se explica.

de emil la 1 noiembrie 2012 - 19:47

@incredibil, scarbos, magyar careian etc.

ei, na, ca s-a umflat patriotismul local in unii cu radacini infipte pana in magma incandescenta de sub solul careian. ti-am mai spus si iti repet ca ai dificultati in a intelege de la prima lectura despre ce e vorba in propozitie. postarea domnului Maries este o ironie la adresa candidatului pipiddi, de aceeasi factura ca si mentorul sau, labilul dan diaconescu otv. comentariul, inofensiv in fond, care exprima o anume opinie despre pp-dd, contine insa si o eroare letala, impardonabila pentru patriotismul inradacinat in subsolul careian, anume alaturarea termenilor legelo si nagykaroly es videke. asta este o jignire care trebuie pedepsita neintarziat de catre sustinatorii amiralului Polii. auzi, domnule, cum isi permit unii sa vorbeasca despre regiunea noastra, a Careiului! nu ajunge ca emil vorbeste mai mereu despre „nagypuszta legelo si imprejurimi” si nu recunoaste ca avem noi aici o regiune – o fi cumva si autonoma? – acuma vine maries si recunoaste ca e regiune, dar o aseamana cu Provence. lipsiti de sentimente de patriotism local opincarii astia valahi!
patriotii legelisti, mai pot astepta putin, ca mai vine primarul cu un proiect european de infrumusetare, care o sa va smulga cu radacini cu tot, ca pe copacii din parc (si videke).

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2012 - 20:36

@emil la 1 November 2012 – 19:47

Întrebare pentru cunoscători. La Carei cât costă un loc pe listele PP-DD(T)-ului la alegerile parlamentare (adică ce sumă pretinde în fond otvică cel fără de frică de pârnaie), 50.000 ca la Bucuresti sau 100.000 de Euro, ca la Constanța?

Ca să putem evalua suficient de exact potența financiară a codrului local.

http://www.gandul.info/news/exclusiv-cum-am-cumparat-un-loc-de-parlamentar-de-la-partidul-lui-dan-diaconescu-in-24-de-ore-inregistrarea-discutiei-50-000-de-euro-cash-este-taxa-de-participare-alaturi-de-echipa-noastra-10266344

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2012 - 20:46

Codrul tot la CODRU ține.

de Dorin la 2 noiembrie 2012 - 05:36

Examenul psihiatric ar fi indicat pentru unii candidati care nu au loc de munca si nici ocupatie.
Poate incearca sa intre pe la primaria noastra ca tot se fac angajari pe criterii strict preferentiale si de ode tulipaniste.
In curand se va breveta si modelul primari cu salar taiat pe motiv de neplata a datoriilor la statul care ii plateste lunar.Un sport care mai nou castiga adepti la fel ca si cel cu functii pentru cei agramati.

de emil la 2 noiembrie 2012 - 09:41

auzim tot mai des povestea cu vaca, adica X va candida in colegiul nr…., Y va candida in colegiul nr….. de fapt, campania eletorala a inceput.

de alegator la 2 noiembrie 2012 - 09:49

cu ce se ocupa fiecare candidat pentru un loc in parlament si unde au locul de munca ?

de innaaaa la 2 noiembrie 2012 - 17:20

dar scuipatul ala de bucurestyan ce ocupatie si mai ales ce REALIZARI a avut la 26 de ani de a ajuns consilier? a reusit sa isi faca un cont de facebook? aia da realizare!

de innaaaa la 2 noiembrie 2012 - 17:24

intrebarile incomode adresate lui mariesh useliesh se sterg de obicei?

maries, daca te-a intrebat frumos cineva in trecut, de ce nu te iei de USL, tu i-ai zis ca nu sunt ei la putere.
daca te-a intrebat cineva in trecut, de ce te iei de UDMR si de PDL, ai zis ca d-aia ca is ei la putere.
daca PPDD nu sunt la putere, de ce te iei de PPDD? esti si tu dezinformator ca antenele, de luni de zile guvernul e uselist si n-a facut nimic pentru tara decat vrajeli si plansete la adresa fostei puteri, dar antenele TOT pe cei de la PDL si UDMR ii critica. probabil pentru ca sunt obiectivi, la fel ca tine. maries, te-ai facut de ras pentru a suta oara, lasa-ma cu vrajelile anteniste.

de reka la 2 noiembrie 2012 - 17:29

oricum e o realizare personala a lui si nu a primit-o de la taticul primar care face la baiat fabrica cu utlilajele de la oras si isi pune fata sefa la bobocii de tulipani !
el a fost ales de alegatorii careieni, isi plateste taxele si impozitele si nu are salar taiat cum are jenoke de 4 ani !
cine e scuipatul ?
jenoke nu are curaj sa iasa in fata si sa spuna de ce are si nu isi plateste datoriile si din ce bani face fabrica noua cand el nu are nici macar o casa pe numele lui dar are bani sa faca la copii fabrici !
si mai pune si postaci sa scrie despre altii cand el e bagat in … pana in gat !
csa csumi csa !

de nimic, nimic la 2 noiembrie 2012 - 17:33

prea mare liniste, o fi toti pe la vreun chef verde-mov si nu se stie …

de rectific la 2 noiembrie 2012 - 17:35

verzi-movii joaca balonul dar sunt deja turmentati de euforia … marii infrangeri…

de innaaaa la 2 noiembrie 2012 - 17:44

stergeti-va la dos cu USLul vostru drag, oricum ei vor castiga, va fi si parlament si guvern useliste, vom vedea cum conduc tara asta. ne meritam soarta si doresc acestei tari sa fie condusa de USL. merita analfabetii bac-buktaloi care ii voteaza desi e clar ca lumina zilei ca ne vor „binele” ca si in vremurile de glorie cu iliescu, nastase.

de innaaaa la 2 noiembrie 2012 - 17:48

reikutzy, deci la 26 de ani ajung consilier? pe bune? ce trebuie sa fac, care e reteta succesului? trebuie sa imi fac cont de facebook sau nu? ah, trebuie sa fiu intr-un partid mult-votat de buktatzii de la bacaloriatul lui funeriu, si se rezolva. daca il punea USL pe Luszy candidat din partea lor la un post de consilier, ar fi obtinut exact acelasi numar de voturi, si ne pricopseam cu un consilier handi.

de reka la 2 noiembrie 2012 - 19:09

ca sa ajungi consilier trebuie sa fi votat de multi oameni nu asa cum nu a reusit Dora sa bucteze la consilieri si pentru 10 voturi primite a ajuns sa candideze pentru parlament…nici altii nu au intrat in consiliul local pentru ca nu au obtinut voturi destule mai pe intelesul tau de inaaaaapt.
si tot pe neintelesul tau consilierii sunt votati dar copii de primar de unde au bani la 28 de ani sa isi construiasca o fabrica noua ?
cand au castigat atatia bani si unde au lucrat si pe ce salarii ?
cum ia bacul unu ca vicele care nici nu stie nimeni ce scoala a terminat ca e rusine la el sa posteze la pagina primariei si declaratia de avere si CVul.
la carei nu tine cu iliescu ca avem noi aici destui de care sa vorbim nu ne trebuie aia de la bucuresti care au fost insa buni pentru tulipani cand cer bani de la ei !

de emil la 2 noiembrie 2012 - 19:30

innaaabbbbbbccccccccccccccccccccccccccc…(etc)

este unii (de fapt unul, cu multe nick-uri, de aceea si „este”)pe site-ul asta care au impresia ca daca scrie cineva, ceva, trebuie neaparat sa li se adreseze, sa dea raspunsuri, sa explice, adica sa-si consume din timp inutil, pentru ca respectivul nemultumit vrea el(ea) neaparat sa ia la rost pe cineva.

pentru ca nu te poti abtine de la folosirea unui limbaj neadecvat, hai sa-ti vorbesc direct pe limbajul tau: am cu ce sa ma sterg la locul pomenit la 17:44, folosesc materialul cel mai potrivit ca raport calitate pret: este pdl+udmr cu sustinatorii lor cu tot (votanti, b1, coloneii lui besescu si restul scursorilor care, cica, ard pentru noi – macar de ar arde de tot sa li se imprastie scrumul in 4 vanturi)! materialul e de mai bine de 3 ani si se mai poate folosi cel putin inca pe atat! poti sa-ti iei si tu, pentru ca baietii inca mai au tupeu sa ceara voturi dupa toate cate le-au facut de 3 ani incoace.
apreciez ca ai cer putin o urare normala si doresti tarii sa fie condusa de usl.
daca, prin absurd, ar castiga alegerile tocmai febleturile (faiblesse) tale, adica hotii pdl+udmr, ai mai spune „merita analfabetii bac-buktaloi care ii voteaza desi e clar ca lumina zilei ca ne vor “binele” ca si in vremurile de glorie cu iliescu, nastase.” ? intamplator (poate nu stii) este acelasi electorat care ti i-a votat pe nenorociti (besescu+ gasca).

de innaaaa la 2 noiembrie 2012 - 19:59

pai da boule. asta arata cat de desteapta si talentata este populatia rumana din spatiul carpato danubiano dambovitzeano fesenistic. la fel de prosti au fost cand au votat a 2-a oara cu besescu ca si acum, cand ii voteaza pentru a cata oara pe USL (a se citi PNL+PSD). nu am pretentia ca poporul asta talentatbucktalou sa isi dea seama ca astea sunt optiuni proaste, dar nici sa se prinda ca otevistii si oierii penelisti nu sunt solutii decat pentru balacareala la tv. fabricile lasate in paragina de fesenisti nu se pot reface cu astfel de personaje. admitand ca bucktalonepseg atata poate, si ca nu pot sa isi impuna punctul de vedere prin controlul mult mai riguros al conducerilor ce se perinda la carma tarii (atat in momentul numirii cat si pe parcursul activitatii), si prin acceptarea faptului ca demos+cratos se aplica doar o zi in 4 ani, poporul talentat isi merita soarta. exceptand solutiile utopice (desi perfect logice) de a scurta mandatele si de a controla periodic activitatea si cunostintele celor alesi, intreb si eu, cu Vadim ce aveti? el de ce sa nu fie ales? daca tot nu putem sa impunem normalitatea in politica, ci prosteala poporului talentatdestept, (unde normalitatea=rapoarte si control asupra activitatii si teste de competenta), macar sa nu ne furam caciula votand iar hoti recunoscuti ca: PDL+UDMR+USL si oameni dubiosi gen cei de la PPDD. vadim ce are in minus fata de astia? extremismul nu e problema principala a acestei tari, nici ungurii, ci hotia.

emile, aia cu urarea normala ca USL sa fie la conducerea tarii e epocala. doresc acestei tari normalitatea de care zici. o sa fie la fel de normal ca in perioadele de glorie iliescu+nastase cornulet.

reiko-emil, stiu ca vrei sa indobitocesti lumea, si ma bucur ca ai si adepti, pentru ca ii doresc NORMALITATE acestei tari, o merita LOLOLOL!!!! oamenii dintr-ansa o merita cu prisosinta, insa cei putini care mai au capul pe umeri si nu intre bucileantonescienepontistice, vor lua drumul strainatatii, saturati de hotii si mai ales de MULTA VRAJEALA!

si inca ceva reikutzy-emil, lasa-ne cu vrajeala ca aia is la bucuresti, si pe noi ne intereseaza doar careiul. banii la carei ajung tot de la bucuresti, daca aia de la bucuresti NU FURA, la carei ajung BANI DESTUI. daca fura, ajung doar cati ajung, si hotiile facute de edili se vad mai bine. lasa-ne cu prosteala ca nu tine.
ce treaba are fiul primarului cu consilierul la 26 de ani? daca tatal lui e primar, normal ca averea lui e si a copilului, insa buCURestyan ce a facut la 26 de ani sa ajunga consilier, in afara de cont de facebook si membership in partidul celor DREPTI si EUROPENI numiti USL? Aud?

de vio la 2 noiembrie 2012 - 20:43

careienii stiu ca tocmai focilajos este unul din cei care au votat ca bucurestean sa intre pe listele de consilieri de la pnl atunci cand el inca era inregimentat la al doilea sau partid dupa ce primul partid in care era si .jeno si doamana doina a dat chix.
si acum il vorbeste de rau peste tot pe adi…ca doar nu stie sa isi faca un cont pe facebook ca a lipsit de la ora aia.
mare suparare are pe el ca invidia nu doarme si daca tot nu stie sa scrie si sa vorbeste….
acum se vede cine il sustine pe primar; cei la care li se pare normal sa faca avere din banii orasului ca doar cand a candidat in 2008 avea ca avere doar lista de procese pentru firmele falimentare si datoriile pe care si acum le plateste in rate iar pentru careieni cere sa plateasca impozitele la zi!
si cand o sa apara declaratia de avere pentru cei doi primari pe la site primarie asa cum spune legea
?

de emil la 2 noiembrie 2012 - 23:48

inawc

daca ai trecut la apelative zoologice e de inteles ca nu argumentele te intereseaza, ci injuriile. din acest punct de vedere, du-te la radacinile adanc infipte.
ca nu-ti convine usl, as putea accepta (desi nu am nici o obligatie in acest sens), mai ales ca nu-mi convine nici mie. dar in acest moment, pentru a scapa de besescu, nu avem alta forta politica (si nici alta varianta -fezabila, nu utopica sau de perspectiva anilor 5600) indiferent de ce crezi, care sa se opuna clar demisului. din aceasta perspectiva, sa vii si sa agiti pericolul iliescu + nastase in scopul nedeclarat, dar evident, de a pastra pdl+udmr, este propaganda cea mai putin productiva. din partea mea, n-ai decat, poti sa continui, nu ai relevanta, mai ales din momentul in care ai trecut la insulte. asta spune suficient despre persoana ta.
pe de alta parte, nu te impiedica nimeni sa votezi cu vadim. nu inteleg insa care este rostul aducerii sale in discutie, in momentul in care nu pare nici macar capabil sa obtina voturi suficiente pentru a depasi pragul electoral.
cat despre extremism, nu l-as expedia asa usor, mai ales ca admiratorii amiralului Polii viseaza si actioneaza in directia federalizarii Romaniei. Ei, asta poate fi un pericol, dar ma feresc sa-l includ in vreo ierarhie, desi mi se pare mai importanta integritatea teritoriala a Romaniei decat discutiile despre cum se controleaza sau cum se verifica peste 400 sau chiar 40000 de ani alesii. asta este o discutie tehnica fara valoare, atata timp cat doar o infima minoritate e interesata de „sistemul” propovaduit de tine. e ca si cum apa e cat casa si tu imi spui ca din cauza managementului defectuos al problemei am ajuns aici, dar dupa ce vom face canale de navigatie cu adancimi de minimum 25 metri -sa poata circula si vapoarele- vom ridica baraje, vom amenaja lacuri de acumulare pe toata suprafata Romaniei si vom construi ecluze ca la portile de fier pe toate cursurile de apa din tara(inclusiv pe vaile cu posibili torenti) si vom construi diguri de 45 de metri inaltime pe o lungime de peste 500.000 de km (mai lungi de peste 100 de ori decat marele zid chinezesc), o sa-mi fie bine.

daca indobitocirea lumii ar fi asa de usor de facut precum cred cei carora nu le convine ca ei sau conducatorii lor sunt criticati, am avea deja o planeta populata numai de dobitoci care sa execute asa ca boc ordinele „liderilor” ca besescu al tau. sa-ti dau o veste proasta: nu e asa, cu toate ca nu ne putem plange ca n-am avea dobitoci deloc. un exemplu pare persoana din spatele nick-ului innaaa, care pe langa ca nu intelege ca nu am nimic comun cu reka, mai si incheie in delir de multiplicare (ca ei sunt mai multi, ca lasa-ne, ca pe noi ne intereseaza doar careiul) pai daca te intereseaza doar careiul (si imprejurimile?)sa-ti reamintesc ca aici conduce udmr si hotiile din banul public sunt facute de ei. iti reamintesc (iar ai amnezie!) ca majoritatea in consiliul local e a udmr, nu a usl! idolul fierarului tau, besescu, e cel care a zis ca nu are motive pentru care cei plecati in strainatate sa se intoarca in tara!
pe scurt, cu elucubratiile pe care le-ai postat poti eventual sa te lauzi la legelista, ca pe aici ai sanse minime sa te creada cineva. tocmai pentru ca dobitocii sunt in tabara ta!

de Horia Mărieș la 3 noiembrie 2012 - 00:30

@innaaaa la 2 November 2012 – 17:24

Mă gândeam dacă meritați să vă răspund, sau nu?
Deși aveți verb și nu scrieți rău, am ajuns la concluzia că NU.
În principiu n-o să mai răspund niciodată de acum încolo unui anonim care nu știe să mi se adreseze. Când o să mi se adreseze civilizat cu D-le Mărieș” și dacă ce va scrie nu frizează bunul simț, s-ar putea să răspund și unui anonim laș oarecare.
Nu de alta dar – fiindcă de asta sunt sigur – n-am dus vacile la păscut împreună la Nagykaroly es Videke legelöje. Dvs erați în altă gașcă.

de innnnnnnnndia la 3 noiembrie 2012 - 05:45

emile, pai tocmai asta e o problema ca 60% din talentatii rumani sunt cu USL, care sunt hoti dovediti, la fel ca PDL, UDMR.
iar exemplul cu apa sa-l spui la adeptii uselisti, ca din partea mea conducatorii viitori nu ar trebui sa faca toate cele scrise de tine ca sa scape de apa, ci doar sa NU FURE GAURA AIA DE SCURGERE CA SA NE MAI SCOATEM SI NOI! 🙂
nu am pretentia sa faca iRomania din tara asta, ci doar sa nu fure la drumul mare, sa nu bage vrajeli in scopul de a denigra adversarii politici (discutabilii adversari, ca nu stim ce e cu adevarat in spatele scenei politice), sa nu lase fabricile in paragina, ca pana la urma daca nu produci ci doar furi si indobitocesti, nu faci nimic cu tara, decat sa o distrugi.
sa amintesc de iliescu+bombonel ti se pare deplasat, pentru ca au trecut demult vremurile alea. pai tot asa pot zice si eu ca a da vina pe pedelei si iudemerei e deplasat, dat fiind ca de cateva luni bune avem guvern USL, iar schimbari nu s-au vazut. daca guvernele precedente sunt de vina pentru activitatea guvernului USL, pai atunci si pentru activitatea guvernelor boc, mru si cei de dinaintea lor, de vina sunt cei din anii 90 care au lasat productia si s-au pus pe furat. si nu basexu era atunci la conducere.
nu am pretentia sa ma creada cineva, repet, eu ma bucur daca iese USL si la parlamentare, pentru ca trag nadejde ca poporul retardlentat se va destepta si va zice „uite dom’le cum au parut astia inocenti si salvatori, si i-am votat ca prostii, desi stiam si din trecut ca sunt hoti”. desi la cum trece lumea bacalaureatul pe aceste meleaguri, eu cred ca niciodata nu se vor prinde oamenii simpli (pe care ii vezi la tv plangandu-se de saracie si necazuri) ca toti sunt niste hoti si niste oameni egoisti carora putin le pasa de tara asta.

aici conduce UDMR, ok, aici se fac hotii, nici o problema, recunoastem, desi dovezi sunt aduse doar de surse de informare vadit USELISTE. dar tara, de cateva luni are majoritate USELISTA la primarii si consilii judetene. a scazut hotia cumva? cu ce e de vina USL ca in orasele din moldova si muntenia (unde picior de ungur nu e in primarie!!) se fura ca in codru? jeno e de vina si acolo nu? cand imi vei demonstra prin fapte si nu prin indoctrinari ca udmr sunt hoti si usl sunt curati ca lacrima, atunci n-am nimic de zis.

de innnnnnnnndia la 3 noiembrie 2012 - 05:51

maries, normal ca nu imi raspunzi, ca nu ai argumente.
tu scuipi PDL,UDMR, inteleg, au fost recent la putere.
scuipi PPDD, de ce omule, ce treaba au aia? sunt niste amarati condusi si fraieriti de omuletul ala PE care daca il asculti 5 minute crezi ca e d-zeu pe pamant, iar daca il asculti o ora iti dai seama cine e de fapt, si ce magarii/hotii ar face. AR face, pentru ca nu sunt/nu au fost la conducere niciodata pana acum, iar in stilul tau maries, cei care NU au fost la conducere, nu trebuie criticati

si in final, NU scuipi USL, pentru ca….
aici trebuie sa completezi tu. eu stiu raspunsul, din pacate.

de brumarel la 3 noiembrie 2012 - 09:27

blablablaaauri tipic bocistodiaconiste../
asteptam sa vedem ca presedintele udmr carei a platit toate datoriile la stat si nu mai are salaru taiat si ca da explicatii de unde a avut banii pentru fabrica de langa polipol ???
udmrul a fost mereu la guvernare desi inca nu e inregistrat ca si partid politic.

prietenia lui jenoke din primu mandat cu omul padurilor si al elodiei promoveaza circul si manierele lor adevarate si mai ales metodele de sifonare a banului public careian….pe cand putem vedea conform, legii declaratiile de avere actualizate ale primarilor ? poate ii ajutati sa le posteze daca tot nu se descurca cu ..literele

de Ohoho la 3 noiembrie 2012 - 09:42

Se fura ca-n codru sau ca pe legheleu? This is the question.

de Horia Mărieș la 3 noiembrie 2012 - 10:07

@innnnnnnnndia la 3 November 2012 – 05:51

Ba-ți răspund chiar acum amice, și-ți spun de-a dreptul că ești un tembel.
La ce pisici să-ți aduc argumente, deșteptule?
Îi scuip pe toți atunci când este cazul, inclusiv pe @innnnnnnnndia, fiindcă mai am scuipat destul.
Ai băgat bine la tărtăcuță?

Lasati un comentariu