329 de sancţiuni contravenţionale în doar două zile

• publicat la: 25 noiembrie 2012
329 de sancţiuni contravenţionale în doar două zile

 

          În cursul zilelor de 24 şi  25 noiembrie  a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 329  de sancţiuni contravenţionale în valoare de   23.370  lei. De asemenea, 9 şoferi au rămas fără permis de conducere, 7 cazuri-conducerea cu o viteză  mai mare cu 50 km/h, 2 cazuri depășire neregulamentară.

In  data de 24.11.2012, ora 19.10, în localitatea Culciu Mare, a avut loc un accident grav de circulație.

V. Vasile, de 72 ani, domiciliat in localitatea Culciu Mare, pensionar, conducând autoturismul marca Dacia 1310, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a parasit partea carosabilă, intrând in coliziune cu gardul unui imobil. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei

Sâmbătă, 24.11.2012, în jurul orelor 13.30, in afara municipiului Satu Mare, P. Marius, de 33 ani, domiciliat in Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia,  pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga a intrat in coliziune cu autoturismul marca VW Passat, angajat regulamentar in depăşire de conducătorul acestuia S. Antal, de 34 ani.

In urma evenimentului a rezultat rănirea grava a minorei S. I., de 11 ani,din localitatea Dara,  pasagera în autoturismul marca VW Passat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice in vederea stabiliri alcoolemiei . Cercetările continuă.

Polițiștii din cadrul  Formaţiunii Rutiere Tăşnad , inpreună cu lucrătorii Formaţiunii de Ordine şi Siguranţă Publică, l-au identificat in trafic pe numitul L. Gheorghe, din oraşul Tăşnad, in timp ce conducea autoutilitara marca Volkswagen.

In urma verificarilor s-a constatat că, conducatorul auto avea persmisul de conducere suspendat. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiuniii de „ conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata”.

 

 

Lasati un comentariu