5 permise suspendate

• publicat la: 11 noiembrie 2012
5 permise suspendate

La acest final de săptămână poliţiştii rutieri au depistat trei şoferi care au urcat la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice. Alţi 5 conducători auto au rămas fără permise după comiterea de abateri în trafic.

În acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru supravegherea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere, trei şoferi au fost surprinşi conducând autoturisme, deşi aveau alcoolemii peste limita legală.

Spre exemplu, Mihai M., de 25 de ani, din Odoreu, a fost oprit în trafic de echipajele Biroului Rutier, în Piaţa Libertăţii din municipiu, rezultând în urma testării cu etilotestul o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi ceilalţi doi conducători auto, Remus L., de 38 de ani, din Berveni, şi Sergiu R., de 25 de ani, din Satu Mare, au fost depistaţi la volan tot de poliţiştii Biroului Rutier, în cazul acestora concentraţiile relevate de aparatul etilotest fiind de 0,49 şi 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor trei şoferi s-au întocmit dosare penale pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană având alcoolemie peste limita legală.

Alţi 5 conducători auto sătmăreni au rămas fără permise după ce s-au angajat în depăşiri neregulamentare, au încălcat regulile de acordare a priorităţii ori au depăşit cu peste 50 km/oră viteza legal admisă în localitate.

De altfel, la acest final de săptămână poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul au aplicat peste 550 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depăşeşte suma de 51.000 lei.

comunicatIJP

Lasati un comentariu