Balul oamenilor de afaceri

• publicat la: 17 noiembrie 2012
Balul oamenilor de afaceri

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat vineri, 16 noiembrie 2012 la cea mai reprezentativă reuniune a oamenilor de afaceri din judeţul Satu Mare Topul firmelor ediţia 2011 – şi totodată la “Balul Oamenilor de Afaceri”.

Evenimentul, ajuns la cea de a XIX-a ediţie, este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare. Ediţia din acest an a avut loc la restaurantul Mioriţa.

Cea de a XIX-a ediţie a Topului Firmelor a fost deschisă de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Ovidiu Silaghi, care şi-a prezentat invitaţii, a premiat cele mai de succes firme şi a transmis un mesaj de susţinere tuturor firmelor sătmărene şi le-a urat mult succes pe viitor.

În sala au fost prezenţi şi au luat cuvântul Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef, prefectul judeţului Satu Mare Eugeniu Avram, primarul municipiului Satu Mare Dr. Dorel Coica, Directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Daniela Culic.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a declarat în alocuţiunea sa faptul că are un deosebit respect pentru firmele care rezistă an de an în top chiar dacă în ultima perioadă, o inițiativă privată înseamnă o dovadă de curaj. De asemenea i-a îndemnat pe cei prezenţi ca în parteneriat cu Consiliul Judeţean Satu Mare să susțină eforturile făcute pentru modernizarea sistemului sanitar sătmărean, pentru promovarea turistică a județului sau susținerea acțiunilor culturale.

Au mai fost prezenţi în sala subprefectul judeţului Satu Mare Cristian Sasu, viceprimarul municipiului Satu Mare Radu Roca, consilierii judeţeni Octavian Petric şi Dr. Virgil Enătescu, consilierul local Adrian Albu şi alţii. Invitat special la această ediţie a Topului Firmelor a fost domnul Florin Ion Pogonaru, preşedintele Asociației Oamenilor de Afaceri din România.

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi totodatǎ la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

comentarii

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2012 - 10:47

Și care sunt totuși cele mai de succes firme din județul S.M.?

de emil la 18 noiembrie 2012 - 15:24

buna intrebare!

de careian la 18 noiembrie 2012 - 15:28

trum carei………….

Lasati un comentariu