Candidaţii USL de vorbă cu careienii

• publicat la: 27 noiembrie 2012
Candidaţii USL de vorbă cu careienii

 

Luni 26 noiembrie,candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor şi Senat s-au aflat in mijlocul careienilor ,in mai multe zone din oraş,purtând un dialog deschis cu aceştia.

Echipa USL Carei a insoţit pe tot parcursul zilei candidaţii USL din colegiul 4 respectiv 2,prof.Viorel Buda şi acad.Virgil Enătescu.

 

De-a lungul  traseului, oamenii i-au primit cu căldură şi speranţă,şi-au exprimat nemulţumirea faţă de situatia grea din ultimii ani din timpul guvernării PDL-UDMR si le-au cerut ca după 9 decembrie să facă tot posibilul pentru a readuce linişte in ţară şi un climat propice dezvoltării economice atât de necesare.

In piaţa de alimente,deputatul Viorel Buda şi acad.Virgil Enătescu, impreună cu echipa USL Carei au fost literalmente inconjuraţi şi incurajati de oamenii prezenţi,atât români cât şi maghiari, să aducă schimbarea in bine a vieţii lor.

Potrivit celor declarate de Viorel Buda,”Solutia USL este un nou model economic,un proiect pentru România,dezvoltare economică şi coeziune socială.Vă indemn să vă prezentaţi la vot in 9 decembrie ” a mai declarat acesta „să votaţi pentru un Guvern USL astfel incât proiectele propuse să devină realitate”.

Oameni simpli,de pe sate,veniţi cu produse spre comercializare şi-au spus păsul candidaţilor USL,mandatându-i cu incredere şi speranţă.

Echipa USL Carei a impărţit materiale  electorale celor interesaţi.

Virgil Enătescu  atrage atenţia asupra faptului că anul 2012 are marea şansă să fie anul inceputului Marii Schimbări de care ţara noastră are acum nevoie.

Pentru această schimbare e nevoie de noi toţi dar si de implicarea masivă a intelectualilor,aşa cum s-a intâmplat la marile evenimente  din secolul trecut.Să incepem această schimbare si implicare de aici,din judeţul nostru,să o incepem pe 9 decembrie,când votul vostru va insemna o primă contribuţie la construirea programului  O Românie puternică,sănătoasă şi prosperă !”

Alături de USL, in piaţă au fost prezenţi si membrii altor formaţiuni politice aflate in campanie,aceştia salutându-se şi schimbând câteva cuvinte in mod civilizat,fiecare indreptându-se apoi spre sectoare diferite .

Şi în centrul oraşului,membrii USL au purtat discuţii cu trecătorii,făcându-le cunoscută importanţa prezenţei în număr cât mai mare la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

www.buletindecarei.ro

 

 

comentarii

de ioan la 27 noiembrie 2012 - 09:05

saracie dracului

de Crisan la 27 noiembrie 2012 - 10:14

Votam USL !!!!!
Jos dictatura UDMR CAREI !!!!!

Lasati un comentariu