Careiean incarcerat pentru conducere in stare de ebrietate

• publicat la: 23 noiembrie 2012
Careiean incarcerat pentru conducere in stare de ebrietate

Mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt calificat au fost identificate şi anchetate de poliţiştii sătmăreni în cursul zilei trecute.

Spre exemplu, poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad au fost sesizaţi de un localnic de 36 de ani cu privire la comiterea unui furt din locuinţă, bărbatul reclamând sustragerea unui telefon mobil. În urma anchetei a fost depistat principalul suspect, Valentin S., de 62 de ani, din localitate, fiind recuperat şi prejudiciul cauzat.

Suspectul a profitat de faptul că partea vătămată l-a primit în casă şi, în momentul în care a rămas singur în încăpere, a sustras din vitrină telefonul, recuperat ulterior de poliţişti şi restituit părţii vătămate.

          Şi Vilmos L., de 24 de ani, din Sătmărel, este anchetat de poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, pentru comiterea unui furt din locuinţă. În sarcina tânărului s-a reţinut pătrunderea prin efracţie într-un imobil şi sustragerea unei sobe confecţionate din tablă.

Mandat de executare a pedepsei închisorii – adus la îndeplinire în urma acţiunii poliţiştilor

 

          Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Carei, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J., fiind condamnat la executarea pedepsei de 1 an şi 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală.

Gheorghe J. a fost depistat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, în contextul organizării unor acţiuni pe linia identificării persoanelor condamnate, urmărite ori dispărute.

Persoana condamnată urmează a fi transferată în Penitenciarul Satu Mare pentru executarea pedepsei aplicate de instanţă.

Dosar penal pentru conducere fără permis

 

          Poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în acţiune pe principalele artere de circulaţie în vederea supravegherii traficului, au oprit pentru control, în cursul dimineţii trecute, pe Strada Careiului din municipiu, autoturismul condus de Cristian F., de 28 de ani, din Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul avea permisul de conducere suspendat, fapta comisă de acesta constituind infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Alţi 8 şoferi au rămas fără permise pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a limitei de viteză legal admise  pe un anumit sector de drum sau pentru angajarea în depăşiri neregulamentare.

 

 

Lasati un comentariu