Concurs de matematică la Liceul Teoretic

• publicat la: 1 noiembrie 2012
Concurs de matematică la Liceul Teoretic

Sâmbătă, 3 noiembrie 2012, de la ora 10,00 va avea loc Concursul Județean de Matematică „Grigore Petkes”. Gazda concursului este Liceul Teoretic Carei.

S-au înscris la concurs 160 de elevi de la școlile gimnaziale din Carei, Cămin, Căpleni, Ciumești, Urziceni, Foieni, Moftin, Doba și de la liceele Colegiului Național „M. Eminescu”, Colegiului Național „Kolcsey Ferenc”, Liceul teologic „Ham Janos” , Liceul teologic „Josephus Calasantius” și liceul gazdă. Subiectele sunt propuse de profesorii de matematică la nivelul unde nu au elevi, deci profesorii Liceului Teoretic vor propune subiecte doar pentru clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a, propunătorii subiectelor pentru licee sunt cunoscuți doar de președintele Comisiei de organizare a concursului și de directorul Liceului Teoretic. Supraveghetori vor fi  profesori ai liceului gazdă ce predau alte specialități decât matematica.

Evaluarea lucrărilor se va face de către 30 de profesori de la școlile participante dar și de la alte licee din oraş.

Primii clasați vor fi recompensați cu diplome și premii în bani, locul I-150 lei, locul II-100 lei, locul III- 50 lei. Cei care nu sunt prezenți la festivitatea de premiere pierd recompensa bănească, fapt stipulat în regulamentul concursului.

redactia

Lasati un comentariu