Multiple acţiuni ale politiştilor

• publicat la: 4 noiembrie 2012
Multiple acţiuni ale politiştilor

În data de 02.11.2012, în jurul orei 11.30, polițiștii Postului de poliție comunal Sanislău au fost sesizați de către O. Gheorghe de 51 ani, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu familia, a fost căutat de către K. Carol de 58 ani, care a intrat în curtea locuinței unde, pe motivul unor neînțelegeri mai vechi, i-a aplicat o lovitură cu un briceag în parte dreaptă a abdomenului.

În urma loviturii primite O. Gheorghe a suferit o leziune minoră care nu a necesitat internarea în spital.

K. Carol este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și port ilegal de cuțit.

În data de 02.11.2012, în timp ce conducea un autoturism marca Audi Q7, pe DJ 193/A, pe raza localității Rușeni, C. Rareș de 20 ani a pierdut controlul volanului și, pătrunzând pe sensul opus, l-a accidentat grav pe H. Dumitru de 70 ani, care se deplasa pe partea carosabilă a drumului în calitate de pieton.

După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat și reținut de către polițiști pe raza localității Botiz. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o îmbibație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

C. Rareș este cercetat, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției 8 poliție rurală Gherța Mică l-au identificat, pe raza localității Apahida din județul Cluj, pe M. Vasile de 40 ani care, în data de 26.10.2012, a sustras din autoturismul părții vătămate S. Lenuța de 40 ani, din Călinești Oaș, o poșetă în care se afla suma de 2750 lei.

În urma extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că M. Vasile este și autorul altor două furturi din locuință, comise pe raza localității Gherța Mică.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, prejudiciile nefiind recuperate.

În data de 03.11.2012, polițiștii din cadrul Secției 7 poliție rurală Carei, în colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Berveni, l-au identificat pe Ș. Ionuț de 23 ani, urmărit general, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Susnumitul a fost depus în arestul IPJ Satu Mare.

În aceeași zi polițiștii formațiunii de investigații criminale Negrești Oaș    l-au reținut pe P. Mihai de 30 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul IPJ Maramureș.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Gherța Mică l-au identificat, în data de 03.11.2012, pe V. Florin de 25 ani, în timp ce conducea pe DJ 109L, în localitatea Tarna Mare un autoturism marca Volkswagen Passat, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

În data de 04.11.2012, în jurul orei 02.35, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare l-au identificat pe B. Romel de 30 ani în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen Passat pe str. I.C. Brătianu din municipiul Satu Mare, având o îmbibație alcoolică de 0,54 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

Lasati un comentariu