Prefectul taie panglica la Cantina de Ajutor Social

• publicat la: 12 noiembrie 2012
Prefectul taie panglica la Cantina de Ajutor Social

Vineri 9 noiembrie,la finalul sedinţei Consiliului Local,cei prezenţi au fost invitaţi să participe la tăierea panglicii pentru lucrarea Renovare Cantina de Ajutor Social.

Valoarea lucrării se ridică la 800 mii lei  ce provin din fonduri europene şi a fost realizată de către firma Tarr&Tarr.

Prefectul Eugeniu Avram a fost cel care a tăiat panglica,incadrat de cei doi primari UDMR,Kovacs Eugen şi Keizer Ludovic.

Un sobor de preoţi de la cultele din municipiu a oficiat un serviciu religios iar apoi a fost servită o masă caldă tuturor celor prezenţi.

Clădirea ce adăposteşte cantina a fost renovată în totalitate,de la faţadă şi până la grupurile sociale şi a beneficiat de dotări noi la bucătarie.Capacitatea sălii de mese este de 300 de persoane.Ca administrator al cantinei a fost desemnată Ecaterina Reitler.

Menţionăm că marti 6 noiembrie,la această cantină au servit masa delegaţia UDMR condusă de preşedintele Kelemen Hunor , care a  participat la depunerea capsulei timpului de la Teatrul Municipal şi la lansarea candidaţilor UDMR  de la Castel.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu