Campania „Cu o jucărie faci o bucurie”

• publicat la: 18 decembrie 2012
Campania „Cu o jucărie faci o bucurie”

Campania „Cu o jucărie faci o bucurie”, derulată de Biblioteca Municipală Carei, în parteneriat cu Direcția de Cultură și Sport a Primăriei Carei, Serviciul de Asistență Socială, Magazinele London Store și Tóth, Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu”, parteneri media Buletin de Carei, Radio Transilvania și Nagykaroly es Videke, a ajuns la final.

Jucăriile adunate pe parcursul a două săptămâni au fost dăruite copiilor de le Centrul de zi „Speranța” al Congregației Surorilor Maicii Domnului, precum și celor de la Congregația Surorilor Piariste.

Evenimentul a debutat cu un cuvânt de bun venit al Corinei Nuna, coordonatorul de proiect. Eleve de la Școala Gimnazială Vasile Lucaciu au dat apoi startul colinzilor. La început Briana Biro, Oana Trânc și Hana Lenețchi din clasa a III-a A, au interpretat colinde la fluier. Au continuat  Alina Brodaciu, Larisa Latiș, Bianca Ciobâncan, Hevele Blanka, Andrea Oneț, Janina Dobra, clasa a VIII-a B, care au cântat cântece de Crăciun.

Odată startul dat, copilașii de la Centrul „Speranța” au colindat și ei, iar cei de la Surorile piariste nu s-au lăsat mai prejos, fiind răsplătiți cu aplauze de cei prezenți. Pentru dăruirea cu care au colindat copiii au fost răsplătiți cu dulciuri și fructe.

A venit apoi rândul cadourilor pregătite din donațiile în jucării adunate pe parcursul derulării proiectului. Fiecare copilaș a primit cu bucurie în ochi pungile cu jucării, iar cei care au renunțat la jucăriile de care s-au plictisit au adus cu adevărat bucurie celor care rar au parte de ea.

Nicoleta Latis

Lasati un comentariu