Cele mai tari concerte din 2013! Vin Depeche Mode şi Jennifer Lopez

• publicat la: 22 decembrie 2012
Cele mai tari concerte din 2013! Vin Depeche Mode şi Jennifer Lopez

Am avut-o în 2012 pe Lady Gaga, dar şi în anul 2013 artişti internaţionali de mare renume ne vor vizita ţara. Aşa cum a promis, după ce în această toamnă n-a mai ajuns în România, Jennifer Lopez va concerta la noi, la anul. Iată cine va mai susţine prestaţii live:

Vaya Con Dios

Trupa belgiană Vaya Con Dios va concerta, în 13 martie 2013, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, în cadrul turneului de retragere.Vaya Con Dios îşi anunţă retragerea printr-un megaturneu, „Farewell Tour”, care îi va aduce pe belgieni pentru ultima dată în România, însă pentru prima dată la Cluj-Napoca, în primavara anului viitor.

Depeche Mode

Cel mai aşteptat concert al anului 2013 este cel al formaţiei Depeche Mode. Formaţia va concerta pe 15 mai, pe Arena Naţională. Preţul unui bilet va costa între 135 şi 435 lei.

Jennifer Lopez

Şi Jennifer Lopez este aşteptată la Bucureşti anul viitor. Starul muzicii latino a confirmat pe site-ul oficial concertul din 14 noiembrie de la Romexpo.

Rammstein

Un alt concert mult aşteptat este cel al trupei Rammstein. Formaţia va cânta în Capitală pe 28 iulie, la Romexpo. Rockerii de la Rammstein au mai concertat în România şi în 2010, în cadrul unui Festival.

Andrea Bocelli

Fanii cântăreţului îl pot vedea în concert live la data de 25 mai. Preţul unui bilet variază între 150 şi 1.400 de lei. Iniţial concertul fusese programat pe 10 mai în Piaţa Constituţiei, dar din cauza cererilor mari de bilete locaţia şi data show-ului au fost schimbate.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu