Colinzi la Liceul Teoretic

• publicat la: 21 decembrie 2012
Colinzi la Liceul Teoretic

Nașterea Mântuitorului a fost vestită și la Liceul Teoretic printr-un spectacol festiv. Evenimentul a debutat cu un miniconcert de colinzi interpretate de cei mai mici elevi ai liceului, clasa a V-a A.

În continuare,corul elevilor de la secția română, coordonat de prof. Vlad Pașca a adus pe scenă mai multe colinzi, cântate pe trei voci. Partea de solistică a fost susținută de Claudia Zob, Simina Sabău și Simona Sabou.

Corul de elevi de la secția maghiară, îndrumați de prof. Lorincz  Szilveszter, a interpretat mai multe cântece de Crăciun în latină, maghiară și engleză.

Arta dansului a fost pe deplin reprezentată de Claudian Șiman și Adela Dobocan, care au interpretat un dans intitulat Vis.

Marius Georgescu, Simina Sabău și Simona Sabou au încântat asistenţa cu câteva melodii de Crăciun din repertoriul internațional.

Sceneta Moș Crăciun, avându-i în distribuţie pe Valentin Marchiș, Claudian Șiman, Letiția Ardelean și Andrea Moise, autoarea textului, a fost aplaudată la scenă deschisă.

Finalul spectacolului a aparținut corurilor și grupurilor vocale reunite care au urat La multi ani prin cântec tuturor celor prezenți. Momentul a fost urmat de un scurt discurs al directorului liceului, prof. Zsido Sandor, care a multumit elevilor și profesorilor pentru implicarea de care au dat dovadă, urând tuturor celor prezenți Sărbători fericite!

 

Nicoleta Latis

Lasati un comentariu