Crin Antonescu: Ideea cooptării UDMR la guvernare creează mari rezerve şi nu este agreată în PNL

• publicat la: 11 decembrie 2012
Crin Antonescu: Ideea cooptării UDMR la guvernare creează mari rezerve şi nu este agreată în PNL

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat marţi, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al partidului, că ideea cooptării UDMR la guvernare nu este agreată în rândul liberalilor.

Potrivit lui Antonescu, liberalii îşi doresc însă ca între USL şi UDMR să existe ‘raporturi politice deschise’ şi discuţii pe toate temele de interes naţional.

‘Am discutat şi acest subiect (colaborarea USL cu UDMR -n.r.) fără a pune, însă, în discuţie şi o decizie. Nu avem elemente pentru a lua o decizie. Am discutat, suntem practic în consens. Există, evident, foarte mari rezerve faţă de cooptarea UDMR la guvernare, dar există deschiderea pentru ca raporturile politice deschise între USL şi UDMR şi acolo unde este nevoie, în interesul general, al democraţiei, în interesul fiecăreia dintre formaţiuni, să existe discuţii pe orice subiect. Dacă însă este vorba despre guvernare, este evident că o asemenea idee creează foarte mare reţinere, ca să nu spun că nu este agreată în PNL’, a spus acesta.

Întrebat dacă se va pune problema încheierii unui acord parlamentar între USL şi UDMR, Crin Antonescu a replicat că există mai multe variante de lucru, însă decizia va fi luată după întâlnirea cu liderii UDMR, care va avea loc, cel mai probabil, în cursul acestei săptămâni.

sursa ziare.ro

comentarii

de mihai la 11 decembrie 2012 - 18:54

PE EI PE MAMA LOR,IN PUSTA CU EI !!!!!!!!!!!!!!

Lasati un comentariu