Eveniment rutier in Santău

• publicat la: 18 decembrie 2012
Eveniment rutier in Santău

10 persoane dispărute ori condamnate la pedepse privative de libertate au fost depistate ieri, 17 decembrie a.c., în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul „Urmăriri”, în cooperare cu poliţişti din cadrul S.P.F. Carei – Punct de Trecere a Frontierei Urziceni. De asemenea, acţiunea s-a derulat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului 8 persoane pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a pedepselor între 2 şi 7 ani închisoare. Astfel, au ajuns în arest ca urmare a acţiunii poliţiştilor 6 persoane condamnate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, şi anume: Gabor G., de 41 de ani, din Cidreag, condamnat la 6 ani închisoare, Nicolae O., de 42 de ani, din Porumbeşti, condamnat la 6 ani şi 6 luni închisoare, Iosif J., de 46 de ani, din Halmeu, condamnat la 5 ani închisoare. Adrian J., de 23 de ani, de asemenea din Halmeu, condamnat la 7 ani închisoare, Ioan D., de 25 de ani, condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare şi Rudolf S., de 27 de ani, din Turulung, condamnat la 5 ani şi 3 luni închisoare.

Ceilalţi doi bărbaţi depistaţi de poliţişti, Andrei K., de 52 de ani, din Bogdand şi Ioan V., de 41 de ani, din Medieşu Aurit, au de executat pedepse privative de libertate în cuantum de 2 ani închisoare pentru lovire sau alte violenţe şi 3 ani închisoare pentru înşelăciune, fals şi uz de fals.

Tot în contextul activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost depistate două persoane care figurau ca dispărute de la domiciliu, constatându-se că acestea nu au fost victime ale unor infracţiuni.

 

Un  eveniment rutier s-a produs în localitatea Santău, cercetările în acest caz fiind efectuate de către poliţiştii rutieri din Tăşnad.

Victima, un localnic de 55 de ani, a pierdut controlul asupra atelajului cu tracţiune animală condus, dezechilibrându-se şi căzând pe partea carosabilă.      A. Gheorghe a suferit leziuni grave în urma accidentului, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Cercetările continuă în cele două cauze pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentelor.

Lasati un comentariu