Evenimente rutiere de Crăciun

• publicat la: 26 decembrie 2012
Evenimente rutiere de Crăciun

Coliziune între două autoturisme

Victima a fost conducătoarea autoturismului care circula regulamentar

La data de 23.12.2012, în jurul orei 20,40 , pe DN 19, în afara municipiului Satu Mare,  Robert S., de 35 ani, conducea un autoturism marca Audi și pe fondul nerespectării distanței corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu auto marca  VW condus regulamentar de Roxana K., de 25 ani. În urma impactului conducătoarea auto a fost rănită ușor. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Satu Mare/ Piteon accidentat grav în timp  ce se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii

Evenimentul a avut loc la data de 24.12.2012, ora o9,26 pe trecerea de pietoni de pe strada Ady Endre din Municipiul Satu Mare.

Gheorghe M., de 63 ani,  era angajat în  traversarea regulamenată a străzii prevăzută cu marcaje și semnalizată corespunzător  când a fost accidentat grav de un auto marca  Ford Mondeo condus de Flore M., de 66 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, iar celor doi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Trei accidente în ziua de Crăciun

Primul accident s-a produs în jurul orei 04,37, pe DJ 193, în afara localității Poiana Codrului, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, când autoturismul  marca Seat Cordoba condus de Rodica I., de 49 ani a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului Ionel I., de 48 ani.

Ce de-al doilea eveniment a avut loc în jurul orei 12,31 , în localitatea Petin,  având aceeași cauză generatoare – neadaptarea vitei la condițiile de drum, într-o  curbă. În acest caz conducătorul auto Sandor M., de 31 ani, aflat la volanul unui auto marca Fiat a pierdut controlul asupra direcție de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului auto stabilindu-se în urma testării cu   aparatul alcooltest că acestea avea o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,89 mg/l. Cercetările în cauză continuă.

În data de 25.12.2012, în jurul orei 18,20, pe DN 19, în localitatea Beltiug un bărbatul așezat pe carosabil a fost accidentat mortal de auto marca Seat condus de Mariana C., de 27 ani.

Ulterior, cu ocazia verificărilor efectuate  de polițiști cu privire la condițiile  și împrejurările producerii acestui eveniment a rezultat faptul că victima Sandor S., de 28 ani, a adus la cunoștința  membrilor familei sale despre ințențiile suicidare.

În dimineața de 23.12.2012  polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112  despre faptul că parapetul unui podeț din localitatea Nisipeni a fost distrus de persoane necunoscute.  În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție rurală Satu Mare s-a  stabilit faptul că în seara precedentă, în jurul orei 19,00,  Iuliu B. , de 25 ani  a condus un auto marca Audi pe DJ 194 dar a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu parapetul unui podeț.

Cercetările continuă sub aspectul conducerii unui auto pe drumul public fără a poseda permis.

comunicat IJP

Lasati un comentariu