Împlinirile anului 2013, în funcţie de zodie

• publicat la: 21 decembrie 2012
Împlinirile anului 2013, în funcţie de zodie

Noul An 2013 ne promite împliniri şi oportunităţi spectaculoase. Reuşitele acestui an nu provin dintr-un joc al hazardului! Progresele spectaculoase le datorăm competenţei, gândirii logice, consecvenţei şi inspiraţiei de conjunctură.

Muncă, reconciliere şi… mult noroc

Dacă în anul 2012 contam pe relaţii, pe oferte tentante sau pe susţinerea echipei în care lucram, în 2013 contează rigoarea, perfecţionarea aptitudinilor, autoinstruirea şi diplomaţia. Configuraţia astrală stimulează simţul afacerilor, relaţiile interumane şi un mod inedit de a privi viaţa.

Experienţa specialiştilor de renume va fi mai apreciată în comparaţie cu anul 2012. Acum, mediocritatea se îndepărtează de ringul profesioniştilor- pentru că ei triază valorile. Configuraţia astală ne aduce un sac de promisiuni, însoţite de reuşite, când perseverăm în iniţiativele pe termen lung. Disciplina şi profesionalismul vor sta la temelia progreselor noastre.

Lege şi profit

Unele domenii de activitate înfloresc în mod spectaculos. Se bucură de oportunităţi : construcţiile, agricultura, justiţia, turismul rural şi industriile- alimentară, textilă şi farmaceutică.

În privinţa investiţiilor în bunuri imobiliare : nu vă grăbiţi să investiţi în grabă în case şi în terenuri. Dar cu investitorii din zodiile Taur şi Fecioară aveţi şansa să faceţi achiziţii profitabile. Totodată, legea îşi va spune cuvântul în cazul unor abuzuri în afaceri şi în relaţiile de familie.

De-a lungul anului, vor fi sprijinite categoriile defavorizate; gesturile filantropice vor fi mai evidente.Totodată, vor fi sponsorizate instituţiile de cultură, de ştiinţă şi de educaţie.

Drumul spre normalitate

În relaţiile interumane, se observă un salt semnificativ spre stabilitate.Tot ce realizăm în 2013, în viaţa de zi cu zi, are la temelie relaţiile stabile, schimbul de opinii pertinente, munca sistematică pentru o finalitate bazată pe competenţă. In Noul An , cu sprijinul lui Saturn ne perfecţionăm, ne punem în valoare calităţile. Adaptarea la conjuncturile anului nu se face cu hei-rupul.

Cântăriţi fiecare promisiune şi fiecare şansă. Profitul obţinut poate fi investit în proiecte foarte avantajoase, susţinuţi de liderii de opinie din anturajul vostru.

În mod paradoxal, în 2013 nu vom fi sufocaţi de eşecuri răsunătoare. Succesul nostru va fi garantat de împlinirea obligaţiilor cotidiene. Cei mai mulţi dintre noi vom culege „ceea ce au semănat”. În primăvară, învăţăm să ne adaptăm la evenimentele care atrag schimările, pentru că nu este de folos nimănui să renunţe la reperele tradiţionale-sociale şi personale. În aceste condiţii, spun astrele, ne vom bucura de recunoaşterea publică a meritelor şi de aşteptata prosperitate.

Berbecul (21martie-20 aprilie)

Perspective avantajoase. În acest an, vă concentraţi atenţia asupra carierei şi asupra unui hobby.Vor avea succes cei care încep o nouă afacere. Progresaţi şi vă apropiaţi de cota performanţelor în a doua parte a anului, iar în noiembrie şi în decembrie adunaţi roadele eforturilor voastre consecvente. În anturaj, ianuarie, februarie şi aprilie reprezintă perioade bune pentru comunicare.

În privinţa controverselor din grupul vostru relaţional, este bine să rămâneţi neutri. Veţi petrece mai mult timp în colectivitate, decât în familie. În această privinţă, doar explicaţiile pertinente vor aduce armonia firească. Dacă vă schimbaţi locul de muncă, trebuie să vă înarmaţi cu răbdare, pentru că vă aşteaptă alte şi alte responsabilităţi. Pentru bunăstarea voastră materială, contează încrederea în partenerii de viaţă sau de afaceri, dar să nu uitaţi să treceţi informaţiile prin filtrul verificărilor.

Numerele şansei voastre: 6,7, 9, 15,17,21, 24, 38, 45,46.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Schimbări radicale. Unde-s doi puterea creşte. Cu efectele acestui proverb vă întâlniţi tot anul. Pentru toţi Taurii, 2013 este un an hotărâtor. Cele mai importante alegeri le faceţi acum. Veţi face cunoştinţă cu persoane generoase şi competente. Cu astfel de parteneri, puteţi muta şi munţii din loc. Nu este cazul să vă temeţi să faceţi schimbări temerare.

Cu ajutorul lor, mai ales în prima parte a anului, gustaţi din cupa bucuriei: în acest interval, norocul vă răsfaţă: predomină confortul, armonia în viaţa personală şi vă permiteţi să faceţi investiţii de excepţie. Totodată, apare şi dorinţa de schimbare pe mai multe planuri: vreţi să vă schimbaţi stilul de viaţă, locuinţa şi chiar să plecaţi în altă localitate.

Celibatarii vor să renunţe la tabieturi mai vechi. În a doua parte a anului, vă străduiţi să stingeţi conflictele care apar în viaţa personală a rudelor voastre. De asemenea, luna septembrie vine cu un val de decizii pripite. Pentru toţi Taurii însă, un noroc providenţial este posibil; credeţi că o relaţie de parteneriat va fi eficientă , chiar o dată cu Eclipsa de Soare din data de 3 noiembrie.

Numerele şansei voastre: 1, 4, 6, 11, 14, 19, 30, 39,46,49.

Gemeni (21 mai-21iunie)

Strategia priorităţilor. Vă aşteaptă un an de muncă intensă, iar în toamnă veţi culege roadele eforturilor voastre. De asemenea, tot anul sunt importante strategiile privind investiţiile. Aveţi curajul să demaraţi proiecte pe termen lung, să vă specializaţi într-un domeniu pe placul inimii. Până în vară, rezolvaţi restanţele din anul care s-a încheiat.

Cariera evoluează bine, iar în martie faceţi furori cu iniţiativele voastre originale. Starea de sănătate trebuie să vă preocupe . Afecţiunile voastre cronice se reactivează, iar pentru rezolvarea acestora, doar specialiştii de renume vor găsi soluţia salvatoare.

De asemenea, un alt episod critic apare în noiembrie. Surprize plăcute vă aduce Venus, cea care este în tranzit prin casa căsătoriei încă din luna ianuarie.

Partenerii voştri de viaţă vă oferă surprize plăcute şi contribuie la revigorarea voastră financiară. În septembrie şi în octombrie, relaţia voastră afectivă este la înălţime. Mulţi dintre celibatari se grăbesc acum să-şi oficializeze relaţia. Călătoriile în străinătate, studiile şi intuiţiile sunt reprezentative pentru strategiile de succes.

Numerele şansei voastre: 3, 4, 12, 18, 21, 22, 34, 35, 43, 45.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Tenacitate şi sprijin. Se poate spune că veţi fi un exemplu pentru colegi şi pentru prieteni. Spiritul de iniţiativă şi curajul sunt esenţiale pentru afacerile şi pentru succesul vostru financiar. Deciziile majore se conturează de-a lungul anului. Multe surprize apar pe plan profesional. Din varii motive , este posibil să vă schimbaţi locul de muncă.

Etapa decisivă pentru schimbările cele mai curajoase se conturează în luna aprilie. În lunile mai şi iunie adunaţi reuşite alături de prieteni; acum, comunicarea este eficientă şi Mercur vă susţine în această privinţă. Mulţi dintre voi veţi fi promovaţi în carieră, iar în noiembrie aveţi succese la scenă deschisă în această privinţă. Tot anul ţineţi seama de proverbul „Timpul costă!” În viaţa personală, începând cu mai, luaţi decizii prin care vă detaşaţi de trecut şi de eşecurile dureroase. Anul 2013 vă susţine în dorinţa voastră de a vă consolida relaţiile cu rudele şi cu prietenii de la drum lung.

Numerele şansei voastre: 2,3, 17, 20, 25, 28, 30, 32, 38,47.

Leu (23 iulie-23 august)

Perspective şi prieteni. În acest an, este foarte important să dialogaţi mai mult cu prietenii voştri de suflet. Împreună, descoperiţi soluţii originale pentru finalizarea vechilor voastre proiecte profesionale. Munca insistentă vă ajută să depăşiţi obstacole neaşteptate şi să vă bucuraţi de unele reuşite. Vor fi perioade de stagnare, din care trageţi învăţăturile necesare.

Din punct de vedere financiar, câştigaţi foarte bine în lunile august şi în septembrie. Pluton dăruieşte energie nativelor acestei zodii, încât să iasă cu bine din situaţiile delicate. Proiectele financiare importante, în colaborare cu persoane şi prieteni de alte naţionalităţi, nu se derulează aşa cum vă propuneţi voi; de aceea nu treceţi cu vederea că, de când lumea, drumul presărat cu intrigi şi cu iluzii nu vă conduce la cota progresului.

Astfel de asociaţi nu sunt o companie potrivită. În această privinţă, abia la începutul lunii iulie, găsiţi o cale norocoasă şi redeveniţi liderul unui grup de încredere. Este bine că Pluton vă menţine moralul. În general, trebuie să acordaţi o atenţie sporită stării voastre de sănătate. Complicaţiile sistemului digestiv, cardiovascular şi diversele traumatisme vă sâcîie de-a lungul anului. Opinia specialistului trebuie respectată, dacă acesta vă mobilizează pentru investigaţii medicale riguroase. Persoanele necăsătorite ar putea să-şi găsească sufletul- pereche în timpul unei călătorii, în lunile aprilie sau mai. Acum, autoevaluarea devine o piatră de hotar pentru toţi nativii.

Numerele şansei voastre: 1, 5, 9, 11,15,18,20,29,33, 35.

Fecioară (24 august-22 septembrie )

Lecţia încrederii. Iată, anul 2013 vă face un cadou minunat-încredea deplină în propriile voastre forţe. Puterea de creaţie se înnoieşte şi depăşiţi cu bine testele la care vă supune rigoarea lui Saturn.Vă luaţi revanşa în domenii care, în ultimii doi ani, aţi fost vitregite :iniţiativele curajoase, clipele de răsfăţ din familie, iubirea şi sănătatea. Reuşiţi să priviţi cu demnitate eşecurile, datorate neîncrederii în forţele voastre. Profitaţi de multe oportunităţi. Vă însoţeşte succesul pe plan profesional şi financiar.

Vă atingeţi scopurile în multe privinţe, dar fiţi vigilente, pentru că invidia unor colegi ar putea să vă creeze probleme în relaţia cu superiorii voştri în intervalul februarie-iunie, mai ales. Financiar, cele mai interesante oportunităţi se conturează în prima jumătate a anului. Venus sare şi ea în ajutorul vostru şi în lunile iulie, august şi septembrie vă umple portofelul; atunci vă bucuraţi şi vă cumpăraţi lucruri pe care le doriţi de multă vreme. În vară, se lărgeşte cercul prietenilor voştri ; unii dintre aceştia vă ajută să rezolvaţi urgenţele neprevăsute. Călătorii importante se estimează în intervalul mai-septembrie. Cât curaj!Vă implicaţi cu fermitate în împlinirea scopurilor imediate.

În privinţa sănătăţii, trebuie să vă menajaţi : coloana vertebrală, digestia, aparatul respirator şi aparatul cardiovascular vă atrag atenţia… Respectaţi un regim alimentar sănătos, urmaţi şi şedinţele de masaj, faceţi mişcare şi nu neglijaţi orele de odihnă.

Numerele şansei voastre: 4, 5, 10, 15, 25, 27, 33, 37, 45,48.

Balanţă ( 23 septembrie-23 octombrie)

Undă verde. În anul 2013, vă bucuraţi de oportunităţi la care aţi visat mai ales în ultimii doi ani. Vi se dechid cele mai frumoase drumuri; reuşiţi să vă realizaţi dorinţele secrete şi reuşiţi să faceţi economii. În anul 2013, veţi avea un „colţ de rai” al vostru. Poate fi vorba de o casă de vacanţă, de un loc exotic, realizat prin eforturi proprii.

În martie, rezolvaţi cele mai dificile probleme de serviciu. Priviţi cu realism întâmplările neaşteptate care survin în în viaţa voastră afectivă. Depăşiţi unele perioade dificile care vor răscoli orgoliul vostru. Este adevărat, prietenii de suflet sunt alături de voi, iar aprilie este o lună semnificativă în acest sens. Curajul este cuvântul -cheie.

Cei mai mulţi nativi vor fi promovaţi în carieră, vor face eforturi supraomeneşti pentru a-şi consolida situaţia materială la nivelul pretenţiilor . În afaceri şi în viaţa personală , veţi evita deciziile nechibzuite în iunie , în schimb, eclipsa de Soare din 3 noiembrie vă inspiră şi luaţi o decizie miraculoasă. Bani, destul de mulţi, veţi avea în toamnă. Nu lipsesc rivalităţile, dar disputele nu vor fi atât de furtunoase. Se îndepărtează de voi şi o dezamăgire pe plan afectiv. În aprilie şi în ultimele două luni ale anului Cupidon vă răsfăţă.

Numerele şansei voastre: 2, 6, 19, 20, 28, 29, 35, 37,43, 46.

Scorpion (24 octombrie -22 noiembrie)

Perspective interesante. În acest an veţi gusta din cupa succeselor. Sunt interesante realizările din carieră , schimbările semnificative în stilul vostru de viaţă şi noile afaceri pe care le începeţi. În mai, finalizaţi proiecte care solicită o atenţie specială. În general, cereţi ajutor amicilor voştri numai atunci când nu vă mai descurcaţi singuri. În octombrie şi în noiembrie ocupaţi poziţia de lider în domeniul vostru de activitate sau într-un cerc de prieteni. Totodată, trebuie să vă protejaţi forţele, pentru că oboseala îşi va spune cuvîntul. Tonusul vostru nu va mai fi la înălţime, iar unele afecţini nedorite ar putea să apară spontan spre sfârşitul anului.

Discreţia va fi un criteriu valoros în păstrarea armoniei în relaţiile interumane. Economiile şi oportunităţile vor fi cenzurate cu străşnicie de persoanele indiscrete din jurul vostru. Problemele de sănătate privind bolile voastre cronice merită mai multă atenţie, iar sfatul unui specialist de renume este salvator.

Satisfacţii deosebite, pe plan profesional se conturează în luna aprilie. Unii dintre voi renunţaţi la munca de birou şi vă gândiţi să deveniţi propriul vostru stăpân şi să începeţi o afacere pe cont propriu. Alături de cei dragi, reevaluaţi proiectele abandonate în primăvară. Excesele trebuie supravegheate cu atenţie, mai ales în perioada concediilor. Deconectarea este un domeniu pe care l-aţi neglijat şi familia vă critică din acest motiv.

Numerele şansei voastre: 3, 5, 12, 13, 21, 29, 34, 4, 43, 45.

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Gândiţi pozitiv. Veţi fi mai eficienţi, dar şi mai bogaţi decât credeţi, dacă nu vă izolaţi de persoanele influente. În ianuarie şi în septembrie, în compania persoanelor de succes vă consolidaţi situaţia materială. Este un lucru dovedit că, atunci când partenerii de afaceri şi de cuplu au o viziune asemănătoare asupra vieţii, îşi ating obiectivele mai repede. Este în avantajul vostru să gândiţi pozitiv, să lucraţi în echipă şi să nu ocoliţi sfatul specialiştilor. Iniţiativele voastre ar putea fi foarte apreciate de persoane influente şi de sponsori în octombrie şi noiembrie- fiţi pe fază. În acest an, în relaţiile cu superiorii renunţaţi la controverse şi la orgolii.

În septembrie şi în octombrie, flerul le ajută pe femeile-Săgetător să găsească drumul spre Cetatea Fortunei, pe căi numai de el ştiute. În mod cert, şi demersurile pe care le faceţi pentru concretizarea unor obiective îndrăzneţe, şi economiile adunate în mod discret, vă ajută să adunaţi „bani albi” pentru mai târziu. În ianuarie şi februarie, descoperiţi că puteţi conta pe un nou partener la „drum „lung. Cu Gemenii din anturaţi puteţi avea dispute neaşteptate.

Reconcilierea poate avea loc, dacă nu recugeţi la un ultimatum. În martie este un moment favorabil lansarea unor idei originale, iar în aprilie, vigoarea vă susţine să stabiliţi ordinea priorităţilor de succes.

Numerele şansei voastre: 2, 7, 9, 14, 17, 23,27,30, 32, 37.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Schimbări salutare. Dinamismul personal urcă la cota performanţelor. În februarie, rezolvaţi o serie de restanţe pe plan financiar. Studiul şi contactele cu persoanele totdeauna utile sunt atuurile voastre în prima parte a acestui an. În toate domeniile de activitate în care vă antrenaţi, răbdarea voastră va fi recompensată de persoanele de decizie.

Viaţa personală trece pe planul doi, iar activitatea de fiecare zi solicită implicare şi concentrare maximă din partea voastră. Munciţi foarte mult în lunile iunie şi iulie, dar în etapa octombrie-decembrie primiţi revanşa. În cercul vostru relaţional, veţi fi vedeta anului. Aveţi motive de bucurie, iar în deciziile pe care le luaţi acum daţi dovadă de înţelepciune. Din toamnă, trebuie să fiţi atenţi la munca în echipă; ideile şi soluţiile unor parteneri de afaceri se vor desfăşura sub semnul incertitudinii. Pentru soluţionarea probleme juridice, acţionaţi insistent începând cu luna martie.

Conflictele de interese, în acest sens, se continuă în următoarele 3-4 luni. In schimb, conjunctura nu-i încurajează pe celibatari să spună repede: DA! la starea civilă.  Atenţie şi la starea voastră de sănătate, deşi Pluton vă protejează energiile. Inflamaţiile, răcelile şi enemiile trebuie ţinute sub control.

Numerele şansei voastre: 1,3, 8, 13, 16, 18, 25, 30, 31,38.

Vărsătorul (21 ianuarie-18 februarie)

Proiecte şi succese. Este un an promiţător din multe puncte de vedere. Configuraţia astrală vă promite multe oportunităţi. Creativitatea este punctul vostru forte, iar demersurile voastre vor fi susţinute de persoane competente. Relaţiile de prietenie vor ocupa un loc important în Noul An. Pentru a reuşi în tot ceea ce v-aţi propus , veţi renunţa la lucruri, la obiceiuri de familie şi chiar la prietenii care nu au fost alături de voi la greu. Sănătatea nu este la mare preţ, iar excesele de tot felul pot fi sancţionate de Luna Neagră.

Pentru a avea bani, acţionaţi în luna martie. Ca urmare a iniţiativelor voastre , sume consistente vă parvin în următoarele trei luni. În luna mai, este bine să regândiţi o nouă strategie pentru o nouă afacere. În a doua parte a anului, contaţi pe ajutorul celui mai generos sponsor- Luna Albă. Din iunie, tinerii din familia voastră vor să se descurce pe cont propriu. Micile drame din familie trebuie depăşite cu înţelepciune.

Numerele şansei voastre: 4, 7, 8,14,18, 24, 27, 34, 47, 48.

sursa click.ro

Lasati un comentariu