Liviu Dragnea: Pedeliştii vor să introducă în urne sute de mii de buletine ca să strige „fraudă”

• publicat la: 7 decembrie 2012
Liviu Dragnea: Pedeliştii vor să introducă în urne sute de mii de buletine ca să strige „fraudă”
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la mitingul organizat la Sala Polivalentă din Craiova, prin care USL a dorit să marcheze sfârşitul campaniei electorale, că circulă informaţii potrivit cărora reprezentaţii PDL ar fi tipărit câteva sute de mii de buletine de vot pe care să le introducă duminică în urne pentru ca ulterior „să poată strige fraudă, fraudă”.”Dacă e vorba de tupeu, vreau să vă spun ceva important, oameni buni: de aseară au început să apară informaţii că pedeliştii au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot pe care vor să le introducă în urne pentru a striga ‘fraudă, fraudă’. Cer tuturor reprezentanţilor USL în secţiile de vot să fie atenţi la fiecare alegător câte buletine introduce în urnă. Cer tuturor preşedinţilor de secţii de vot să aibă grijă ca procesul electoral să se desfăşoare strict în conformitate cu prevederile legale şi, de asemenea, îi avertizez pe cei care, dacă informaţiile sunt corecte, au pus la cale această operaţiune, să înceteze, pentru că nu vor avea şansă de reuşită”, le-a spus Liviu Dragnea celor circa 5.000 de membri USL prezenţi vineri la mitingul de la Craiova, la care a participat şi liderul socialiştilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda.

Ponta, la ultimul miting USL: Spuneţi-le oamenilor să iasă la vot, să ia ţara înapoi de la Băsescu

Dragnea a mai spus că pe 9 decembrie nu sunt alegeri oarecare, pentru că românii au de ales între două drumuri: „mai vrem să mergem pe un drum în care, atunci când în Sănătate nu se găseau medicamente, unul cheltuia miliarde pe creme şi unguente? Putem să mergem în continuare pe un drum pe care, în condiţiile date, fermierii români nu primeau ce le trebuie, nu-şi primeau drepturile, iar alţii se îngrăşau coordonând mafia importurilor de carne, mafia importurilor de legume şi fructe, iar noi puneam pe masa copiilor noştri legume şi fructe pline de otravă? Să mergem pe un drum pe care copiii noştri să aibă acces la educaţie, la viitor. (…) Să mergem către o ţară în care sănătatea devine un sistem modern, curat, sănătos, în care pacientul să fie tratat cu încredere, ştiind că acolo are toate şansele să iasă sănătos, spre o ţară în care agricultura este sursă de bunăstare pentru fermieri, în care tinerii să ştie că pot avea un loc de muncă bine plătit, în care îşi pot crea o familie, în care pensionarii să fie respectaţi pentru că au construit această ţară şi să primească o pensie decentă ca să-şi poată trăi viaţa până la capăt în demnitate. Pe 9 decembrie să nu mai riscăm ca această ţară să fie condusă prin dezbinare şi tupeu”.

sursa  ziare.ro

comentarii

de Horia Mărieș la 8 decembrie 2012 - 09:25

Tőkés László: a román régiók kéne követeljék az önrendelkezést. A románok akkor fogják megérteni az autonómia ügyét, amikor a Bánság, Dobrudzsa, Moldva is követelni fogja a területi autonómiát – jelentette ki Tőkés László romániai európai parlamenti képviselő az Erdélyi Napló című erdélyi magyar újságnak.

Toate astea să fie la el acasă, adică în parohia lui! Să facă el autonomie și cătănie cu gagica lui cea proaspătă, cu aia de 36 de ani. Să-i fie de bine.
Gagica cea nouă, că de nevastă și de cei 3 copii i s-a acrit. Sau înverzit.
Morală de popă. Ca să vezi!

de albert la 8 decembrie 2012 - 21:24

diktatura udmr carei in alianta cu pdlistii satmareni incepe operatiunea votul masluit!!!!!
nu degeaba pretenu chiorean a lui jenodatornicu de carei a pus numa apropiati tulipanilor presedinti in sectii…nu degeaba chioreanu a fost coleg la stefan gherghiu cu consilieru primarului

de omega la 8 decembrie 2012 - 23:27

Look Who’s talking now! DRAGNEA!!!!!!! Hotul striga hotii!

de iris la 8 decembrie 2012 - 23:36

omega expiratu se gasi sa comenteze….cand udmr nu e nici macar partid politic da vrea in parlament si mai vrea si bani romanesti ca ei nu sunt in stare sa isi faca firme sa castige ci stau cu mana intinsa la statul roman pe care il tot critica…. sa mori de ras de ce tupeu au expiratii omega ..ba omega ia sa pui tu ceva banuti pentru primaru nost ca sa nu mai se faca de rusine cu salaru ala taiat de ani de zile pentru ce datorii are si apoi mai vina la comentarii despre altii

Lasati un comentariu