Noi dezvăluiri legate de moartea prinţesei Diana

• publicat la: 31 decembrie 2012
Noi dezvăluiri legate de moartea prinţesei Diana

Agentii rusi din Franta au devenit suspiciosi in urma sosirii bruste la Paris a trei ofiteri superiori din MI6, serviciul secret de informatii britanic, chiar inainte de moartea printesei Diana. Dezvaluirile sunt facute intr-o carte scrisa de Gennadi Sokolov si care va aparea in curand.

Autorul sustine ca printesa Diana a fost ucisa in urma „unei crime in stil englez”, pusa la cale de spionii britanici, scrie Daily Express.

Cartea va fi publicata anul viitor la Moscova. Sokolov spune ca scenariul cel mai probabil a fost ca un microcip a fost montat pe masina printesei si acesta a permis dezactivarea sistemelor de directie si de franare ale autoturismului.

„Nu vor exista niciodata documente despre asta. Niciodata. Persoanele responsabile le-au lichidat pe toate. Urmele au disparut. Unii dintre martori au disparut in mod ciudat”, sustine Sokolov.

Autorul, care are numeroase contacte in serviciile secrete ruse, a declarat ca „ofiterii britanici ai MI6 au ajuns si au ramas incognito. Oamenii nostri i-au urmarit”.

Serviciile de securitate britanice au negat intotdeauna orice implicare in moartea printesei Diana.

Intr-un articol publicat in ziarul Komsomolskaya Pravda, Sokolov a afirmat ca a identificat „cel putin trei duzini de absurditati”, care indica o misiune falsa si o acoperire sofisticata.

„Diana devenise o amenintare reala pentru Palatul Windsor”, arata autorul.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu