Premii valoroase obţinute de liceeni de la CT I.Maniu

• publicat la: 6 decembrie 2012
Premii valoroase obţinute de liceeni de la CT I.Maniu

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a, de la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu”, Profil Servicii, au participat la cea de-a VI-a ediție a Târgului firmelor de exercițiu “Rivulus Dominarum Tineret”.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2012 în Baia Mare, la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comert și Industrie Maramureș, și a fost organizat de către Colegiul Economic “Nicolae Titulescu”.

La târg a participat un număr mare de elevi, cu 58 de firme de exercitiu din 13 județe ale țării: Maramureș, Satu Mare, Bihor, Timiș, Suceava, Argeș, Ialomița, Vrancea, Iași, Sălaj, Alba, Buzău, București.

Colegiul Tehnic “Iuliu  Maniu” a fost reprezentat de către 3 firme de exercițiu:

FE DECO FOR ALL SRL- coordonată de prof. Naghiu Aurelia și reprezentată de elevii: Bodoni Vasile, Cătana Adriana , Rube Orsolya; FE NEXT STYLE SRL- coordontă de prof. Pop Mariana și reprezentată de elevii: Albu Mariana, Dobra Alina, Găman Andrei;

FE JAMEIA EVENTS SRL – coordonată de prof. Oarga Alina și reprezentată de elevii: Anghel David, Antal Mircea,  Papai Vanda, Toth Gabriela. Rezultatele obținute de către elevii careieni sunt:

MENȚIUNE I la categoria “Cea mai bună prezentare PPT”- FE DECO FOR ALL SRL;

Premiu Special ” Cea mai diversificată ofertă” – FE NEXT STYLE SRL;

Premiu Special “ Promovarea creativității imaginii firmei” – FE JAMEIA EVENTS SRL

Târgurile firmelor de exercițiu au rolul de a crea și dezvolta abilități antreprenoriale și manageriale în rândul elevilor care studiază în licee cu profil economic, iar rezulatele obținute dovedesc creșterea interesului elevilor în participarea activă la propria formare și faptul că preluarea de responsabilități în cadrul firmei de exercițiu reprezintă o soluție pentru a face școala mai atractivă.

 

redactia

Lasati un comentariu