Reţete de Sărbători: Portocale umplute

• publicat la: 23 decembrie 2012
Reţete de Sărbători: Portocale umplute

Ingrediente:

2,3 portocale

 1 borcan mic ananas

 frişcă100 ml

 2 linguri zahăr

 50 gr ciocolată neagră

 50 grame nucă de cocos

Mod de preparare: Portocalele se taie in jumătate. Cu atentie se elimină miezul.Crema:Miezul scos de la portocale impreună cu ananasul se introduc la blender si se măruntesc. Se amestecă cu zahărul,cu frisca bătută. Pentru ornat folosim ciocolata neagră  50 de grame dată pe răzătoare si nuca de cocos 50 de grame.

Umplem jumătăţile de portocale cu crema preparată. Le decorăm cu ciocolată si nucă de cocos ,apoi le introducem in frigider, câteva ore.

Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.

 

Poftă bună!

sursa sfatulparintilor.ro

 

Lasati un comentariu