Votaţi USL ! Votaţi Schimbarea !

• publicat la: 7 decembrie 2012
Votaţi USL ! Votaţi Schimbarea !

Pe o vreme geroasă, vineri 7 decembrie 2012,candidatul USL din colegiul Carei-Tăşnad,pentru Camera Deputaţilor, Viorel Buda, s-a aflat din nou în mijlocul careienilor.

Prima oprire a fost la sediul PNL Carei unde a avut o scurtă şedinţă cu membrii  staff-ului de campanie al USL Carei, dar şi cu consilierii judeţeni şi locali.

De aici,deputatul Viorel Buda s-a deplasat către piaţa de alimente a municipiului Carei,intrând în dialog cu localnicii întâlniţi pe traseu.

Deputatul Viorel Buda şi-a manifestat sprijinul şi dispozibilitatea sa în  rezolvarea problemelor cu care se confruntă  majoritatea careienilor, în fond problemele majorităţii populaţiei acestei ţări.

Oamenii sunt nemultumiţi de lipsa locurilor de muncă  pe plan local, mai ales a celor bine plătite,mulţi dintre ei fiind  nevoiţi să facă naveta către alte localităţi.

“ Ştim că peste tot este criză,tot ni se spune să strângem cureaua,numai că şi acuma cureaua o strâng cei mulţi şi amărâţi. Pentru alţii nu este destulă o curea ca să-i cuprindă. Si eu vreau să am un loc de muncă la mine acasă să nu tot fac naveta şi să pot să stau mai mult timp cu familia ,cu copiii  mei” i-a spus Vasile F.  unul dintre careienii întâlniţi în cursul zilei de vineri.

In incinta pieţei Agroalimentare,membrii USL, au fost întâmpinaţi cu simpatie atât de comercianţi cât şi de cei aflaţi în piaţă la ora respectivă.

Deşi temperaturile cu minus nu invitau la dicuţii prelungite,totuşi numeroşi careieni s-au înghesuit să-şi spună păsurile deputatului Viorel Buda.

“ Şi dacă primim şi dacă nu primim pungi sau chibrite, duminică o să fim cu toţii la cabinele de vot că prea suntem sătui de tot circul din ultimii ani. Degeaba au venit cei din guvernul lui Ponta dacă d-l preşedinte Băsescu   îi sprijină şi acuma pe foştii colegi de partid şi de guvernare” şi-a făcut curaj să spună  unul din comercianţii care îngheţa în spatele tarabei în aşteptarea cumpărătorilor.

Deputatul Buda Viorel a discutat cu toţi cei care l-au abordat, menţionând că “ sunt neplăcut surprins  de cât de multe şi variate probleme am aflat de la localnici de-a lungul ultimelor săptămâni în care vin constant în această zonă . Zona Carei- Tăşnad este o zonă renumită pentru hărnicia oamenilor, pentru simţul gospodăresc de care dau dovadă.Culmea e că aceşti oameni nu au pretenţii ieşite din comun şi nu doresc să primească plase umplute cu bani ci doresc să poata pune în plasă rodul muncii lor, ca  urmare a   asigurării unui loc de muncă decent.

Pe lângă acest aspect persistă nemulţumirea legată de mărirea TVA-ului la 24 %, de  impozitul de tristă amintire numit impozit forfetar, de reducere a salariilor şi a pensiilor şi mai ales de pierderea demnităţii de cetăţean român,  datorită neimplicării instituţiilor abilitate din perioada guvernării PDL-UDMR  în susţinerea celor aflaţi în afara graniţelor ţării.

Faţă de alte zone,la Carei este o situaţie aparte,deoarece etnicii români sunt minoritari, 45% ,şi conducerea UDMR profită de o amplă majoritate pentru a elimina din conducerea oraşului orice român.Am aflat cu stupoare că în aceste demersuri UDMR Carei este susţinut de însuşi preşedintele Kelemen Hunor care a girat cu prezenţa lui faptul că la îngroparea capsulei timpului de la un obiectiv aflat în patrimoniul oraşului cum este Teatrul Municipal, să nu fie posibilă prezenţa a nici unui consiliser local în afara celor de la UDMR şi a niciunui repezentant al instituţiilor statului.

In oraşul meu natal, un oraş multietnic,renumit pentru buna înţelegere a oamenilor de toate naţiile,nu credeam că se va ajunge la o asemenea situaţie de care se face vinovată conducerea UDMR” a afirmat deputatul Buda Viorel.

Vă îndemn ca duminică, 9 decembrie, să vă prezentaţi în număr cât mai mare la vot, pentru că stă în puterea voastră să schimbaţi această stare de fapt şi prin votarea candidaţilor USL să asigurăm revenirea ţării  la creşterea  economică din vremea guvernărilor anterioare celei  PDL-UDMR  dar şi buna inţelegere între cetăţenii români de toate naţionalităţile.

Votaţi USL,prima poziţie de pe buletinele de vot !”

Veniţi la vot pentru reinstaurarea bunăstării şi a normalităţii !    îndeamnă deputatul Buda Viorel.

 

comentarii

de Horia Mărieș la 8 decembrie 2012 - 00:47

07 dec 2012, 20:38 | RTV.net

„Domnul Băsescu s-a masturbat încă o dată cu puterea … câtă mai are. Tot ce a spus, aberaţii plus banalităţi, nu fac niciun bine, niciun rău nimăni. În primul rând nu fac vreun bine partidului pe care s-ar putea crede că vrea să-l susţină în această campanie electorală. De pildă, spune domnul preşedinte, că premierul trebuie să fie aşa şi pe dincolo, că trebuie să fie pro-atlantist. E greu, sigur trebuie să fac analiza, asta mi-e meseria, dar la un moment dat îţi sta mintea. Premierul poate să fie pro-uzbek sau pro- eskimos, pentru că înainte de toate acestea atribute, premierul trebuie să aibă sprijinul popular ca să poată guverna. Premierul trebuie să fie susţinut de populaţie pentru a lua măsurile dure guvernamentele într-un an extrem de greu, care urmează”, a spus Cristian Tudor Popescu la România TV.

Nota bene: Chestia aia cu masturbarea a spus-o Cristian Tudor Popescu, n-am spus-o eu, deci n-aveți nici un motiv să mă acuzați pe mine că vorbesc neacademic, pe aici pe la Comentariile de la B. de C.!

de Viorel la 8 decembrie 2012 - 10:08

Succest Viorel Buda !
Votam USL !

de matei la 8 decembrie 2012 - 11:39

USL = Unica Solutie Logica si careienii o sa demonstreze ca sunt logici in gandire!

de gheisha la 8 decembrie 2012 - 11:44

Aceste dorinte le au si oamenii din restul tarii, doar sa munceasca si sa isi poata intretine familia prin propria munca! Regimul Basescu le-a luat pana si posibiliateta asta! Pe 9 decembrie ne luam dreptul de a munci inapoi!

de stefania25 la 8 decembrie 2012 - 11:59

Un candidat cu potential intelectual si practic! Un candidat exemplu din partea USL-ului!

de Gigi la 8 decembrie 2012 - 12:26

Mult succes pe 9 Decembrie.Sa reusim sa schimbam directia Romaniei!!Avem nevoie de un viitor mai bun!

de Sandra la 8 decembrie 2012 - 13:36

Europa si SUA au inceput sa reactioneze la declaratiile de lider totalitar facute de marinar. Daca va refuza sa il numeasca pe Ponta prim-ministru, nu e vorba ca il va suspenda USL, dar cei mai puternici lideri straini il vor forta sa isi dea demisia. Aceiasi care in vara i-au luat apararea, sa ne intelegem.

de Mirabela la 8 decembrie 2012 - 14:25

Orice tentativă a lui Băsescu de a sfida rezultatul alegerilor va esua. El este un presedintele ilegitim si va fi obligat să-l desemneze pe Victor Ponta premier. I-o cer si liderii europeni, romanii, Constitutia! Din ce in ce mai multi. Nimeni nu-l mai sprijină in aberatiile lui.

Lasati un comentariu