Ziua Naţională sărbătorită la jandarmi

• publicat la: 2 decembrie 2012
Ziua Naţională sărbătorită la jandarmi

Peste  60  de jandarmi au fost angrenaţi, sâmbătă 1 decembrie a.c, în misiuni de asigurare a ordinii publice, pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României, din municipiile Satu Mare şi Carei, dar şi Tăşnad şi Negreşti Oaş.

De asemnea, jandarmii au cinstit această zi prin ceremonial militar,  depuneri de  jerbe şi coroane  de flori şi paradă militară.

Pentru ca  manifestările să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, echipajele Jandarmeriei au fost prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24 şi au  acţionat, cu preponderenţă, pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penal.

Ziua Naţională sărbătorită la jandarmi

                Joi  28 noiembrie jandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a participa la manifestările premergătoare aniversării Zilei Naţionale a României.

În sala de şedinţe a Inspectoratului a fost organizată o întrunire festivă la care, Inspectorul – Şef, colonelul Gheorghe Avram, a dat citire Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor, domnul Mircea Duşa, prin care un ofiţer  a fost înaintat în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Totodată prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Romane, domnul  colonel doctor Mircea Olaru,  un subofiţer din cadrul inspectoratului a fost avansat la gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Cei doi jandarmi au fost avansaţi pentru obţinerea unor rezultate foarte bune în activitatea desfăşurată.

Inspectorul şef i-a felicitat pe cei doi jandarmi şi le-a transmis  mult succes în continuare.

 

 

Lasati un comentariu