100 de burse pentru elevii cu spirit antreprenorial

• publicat la: 13 ianuarie 2013
100 de burse pentru elevii cu spirit antreprenorial

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) în parteneriat cu Euro<26 oferă, în cadrul Programului de Educație Managerială, un număr de 100 de burse, prin intermediul Consiliului Elevilor, tuturor tinerilor interesați de antreprenoriat.

Programul, care se va desfășura pe durata a 6 luni, presupune parcurgerea a 5-7 module de curs online ale căror tematici cuprind noțiuni de management, mediul economic, antreprenoriat, marketing, finanțe, comunicare și IT, concepute de profesori universitari și practicieni care vor acorda asistenţă prin intermediul unui forum. Platforma a fost dezvoltată de cele două organizații împreună cu parteneri din Germania, Spania și SIVECO România, în cadrul unor proiecte europene.

Modulele sunt structurate în cadrul unor pachete de instruire și presupun acumularea de informații și cunoștințe, ce vor fi supuse ulterior unor teste online, şi prin redactarea unei lucrări aplicative la unul dintre modulele de curs. De asememea, cursanții au posibilitatea nu doar de a interacționa prin intermediul forumului, ci și de a cere informații pe subiecte specifice cuprinse în capitolele de lucru.

Programul oferă beneficii precum utilizarea unor cursuri dinamice, aplicate și intuitive, având posibilitatea autoevaluării permanente, oferă o învățare comodă, eficientă, cu posibilitatea personalizării acestui proces de învățare, iar stresul este redus cu peste 50% datorită posibilității studiului în ritmul propriu al cursantului, fără instructor permanent.

Totodată, oferă șansa participanților de a accesa cursul oricând și oriunde prin intermediul Internetului. Ba mai mult, cursanții au posibilitatea de a-și promova propria afacere în cadrul unei rețele de networking prin intermediul mesageriei electronice a forumului de discuții. Nu în ultimul rând, comunicarea este un factor extrem de important, astfel încât participanții au șansa, pe de-o parte, de a comunica cu restul participanților prin intermediul acestui forum, iar pe de altă parte, cu profesorii și asistenții de curs în vederea clarificării unor noțiuni teoretice din cadrul cursurilor dar și posibilitatea primirii de asistență personalizată pentru dezvoltarea afacerii.

Obţinerea unei burse gratuite de către un elev, care a împlinit minim 16 ani sau va împlini în acest an, se realizează prin trimiterea unei solicitari sub forma unei scrisori de intenție la adresa de e-mail antreprenor@fntm.ro    pana în data de 15 februarie 2013, menţionând localitatea, respectiv județul și faptul că sunt recomandați de Consiliul Elevilor. Selecția se va face în ordinea înscrierilor, luându-se în considerare o distribuire regională cât mai eficientă.

 Ionuț Sava

Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor


comentarii

de anonima la 13 ianuarie 2013 - 22:53

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
aplic

Lasati un comentariu