Accident groaznic in Ungaria: Cinci români morţi, printre care un bebeluş

• publicat la: 7 ianuarie 2013
Accident groaznic in Ungaria: Cinci români morţi, printre care un bebeluş

Un bebeluş de sase luni si patru adulţi, intre care doi cetăţeni români si alţi doi cu dublă cetăţenie, ungară si română, şi-au pierdut viaţa in urma coliziunii maşinii in care se aflau cu un autovehicul SUV inmatriculat in Franta si care era condus de un cetăţean din Republica Moldova, in apropiere de oraşul Karcag, in estul Ungariei.

Autovehiculul SUV se indrepta spre Debretin pe autostrada  când a schimbat banda de mers din motive necunoscute si a intrat in coliziune cu un vehicul care venea din sens opus, a declarat un purtător de cuvant al politiei locale, informeaza MTI.

Dintre cele cinci persoane care se aflau in vehiculul inmatriculat in Ungaria, patru adulţi au murit pe loc si bebelusul a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter, a precizat Agnes Kovacs.

Potrivit unui purtator de cuvant al spitalului din Debretin, copilul a suferit rani grave la cap si creier si a decedat trei ore mai tarziu in pofida eforturilor doctorilor de a-l salva.

Nici una dintre cele trei persoane care se aflau in autovehiculul SUV nu a fost rănită. Conducătorul auto, 24 de ani, a fost retinut de politie. Potrivit unor rapoarte neconfirmate, două dintre victimele adulte erau cetăţeni români, alte două aveau dublă cetăţenie, ungară si română, dar nu au fost găsite informatii personale despre bebelus. Se pare că victimele erau din Miercurea Ciuc si trei dintre ele aveau acelaşi nume de familie.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu