Avocatul Poporului organizează o nouă sesiune de audienţe

• publicat la: 15 ianuarie 2013
Avocatul Poporului organizează o nouă sesiune de audienţe

Biroul Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului va susţine, în data de 16 ianuarie, o nouă sesiune de audienţe la Satu Mare cu scopul de a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţ. Audienţele vor avea loc în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ între orele 10- 15.

Instituţiei Avocatul Poporului i se poate adresa orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexează actele doveditoare (în copie).

comunicat

Lasati un comentariu