Campanie de descurajare a cerşetoriei susţinută de Adrian Ştef,presedintele CJ

• publicat la: 28 ianuarie 2013
Campanie de descurajare a cerşetoriei susţinută de Adrian Ştef,presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat luni, 28 ianuarie 2013 la şedinţa de bilanţ a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Mesajul transmis cu această ocazie de către preşedintele Consiliului Judeţean a fost:
Mă bucur să particip la ședința de bilanț a Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, o instituție care anul trecut a desfășurat o activitate foarte laborioasă. Am spus-o, o repet, fiţi siguri de aprecierea pe care Consiliul Județean Satu Mare o are şi o mărturiseşte faţă de eforturile pe care fiecare dintre dvs. le faceți şi am încredere în competenţa, în bunele intenţii, în proiectele pe care le aveţi în perspectiva acestui an. Şi vă rog să credeţi că sunt foarte conştient de eforturile enorme pe care le faceţi, în pofida restricţiilor, a riscurilor, a problemelor de fiecare zi.
Aşteptarea mea este ca Inspectoratul de Poliție al Județului să fie o instituţie care să reprezinte fiecare cetăţean din aceast județ, eu cred că această aşteptare de fapt reprezintă normalitatea. Eu cred că aceasta este aşteptarea pe care de fapt fiecare dintre noi o avem în fiecare zi.
 
Pentru că nu veţi răzbi singuri, iar cooperarea cu celelalte instituţii reprezintă de fapt suma cooperării cu fiecare cetăţean. Aveţi nevoie în toate aceste demersuri de parteneri la fel de hotărâţi ca şi dvs. Prin intermediul Autorității Teritoriale de Ordine Publică încercăm să întărim colaborarea cu instituțiile care au responsabilități în asigurarea liniștii și ordinii publice în județ. Fie că e vorba de un sprijin logistic, ori de promovarea unor proiecte comune.
 
Polițiștii sătmăreni ne-au fost de un real ajutor, și le mulțumesc și pe această cale, în momente grele, când a trebuit să intervenim rapid pentru deszăpezirea drumurilor județene, ori când am organizat evenimente de amploare și au contribuit la buna lor desfășurare.
 
Doresc să adresez mulţumiri conducerii Inspectoratului şi întregului personal din subordine pentru modul în care aţi înţeles să vă desfăşuraţi activitatea în anul 2012. Vă urez, totodată, succes în dificila misiune de asigurare a ordinii publice în județul Satu Mare.”
Adrian Ştef a precizat, deasemenea, faptul că îşi doreşte implementarea proiectului Dispeceratului Unic Integrat cu succes în cel mai scurt timp. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare s-a oferit să sprijine şi să realizeze o campanie, alături de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, la nivelul judeţului Satu Mare, pentru descurajare a cerşetoriei.

Lasati un comentariu