Concurs pe tema Unirii la Liceul Teoretic

• publicat la: 26 ianuarie 2013
Concurs pe tema Unirii la Liceul Teoretic

Pentru că am vrut să vedem ce însemnă Mica Unire, joi 24 ianuarie, la Liceul Teoretic Carei s-a organizat un concurs de prezentări în powerpoint cu tema Unirea Principatelor Române.

Mereu rămânem impresionați de modul de gândire al tinerilor,de modul în care ei văd lumea și interpretează lucrurile,rămânem impresionați de maturitatea lor. La fel de impresionați am ramas și acum.

La concursul organizat au participat elevii:Bidian Marina, Coșarcă Dan,Onețiu Alexandra,Pop Lucian,Șiman Claudian și Turcaș Alexandra.Elevii s-au facut remarcați prin creativitate și o imaginație debordantă.

La categoria „cel mai bun conținut istoric” căștigător a fost elevul din clasa a X-a E Șiman Claudian care ne-a încântat prin multitudinea informațiilor regăsite în powerpointul lui și prin faptul că a găsit modalitatea de a îmbina un conținut foarte bun cu o prezentare frumoasă.

Câștigătorul categoriei „cel mai bun powerpoint” a fost Lucian Pop. El a avut cel mai estetic powerpoint,cel mai bine lucrat in sensul în care fiecare fraza a fost suținută de cate o poză și câte un efect special. La „cea mai bună prezentare”o tânără domnișoară, Țurcaș Alexandra, ne-a impresionat într-un mod deosebit.In prezentarea ei,a subliniat mândria de a fi  româncă, posibilitatea tinerilor de a schimba lucrurile în bine  si faptul că nu te poți cunoaște pe tine ca persoană dacă nu iți cunoști istoria,trecutul.

Concursul a fost organizat de prof. Lucian Madai a cărui inițiativă a fost foarte bine primită de catre tineri.

 

redactia

Lasati un comentariu