Reţea internaţională de trafic de droguri destructurată la Satu Mare

• publicat la: 31 ianuarie 2013
Reţea internaţională de trafic de droguri destructurată la Satu Mare

În urma a 7 percheziţii, efectuate în județul Satu Mare, de polițiștii specializați  în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., a fost destructurată o grupare  infracţională cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare – B.C.C.O. Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat, în cursul zilei trecute, 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

Acţiunile au fost derulate cu sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, al poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J. Satu Mare.

În urma percheziţiilor s-au ridicat 400 pastile MDMA (ecstasy), 1,5 gr. cocaină, 2,2 gr. cannabis, laptop-uri, calculatoare, telefoane mobile, cartele telefonice și diferite sume de bani.

Din cercetări a rezultat că, pentru transportarea drogurilor pe ruta Olanda – România, gruparea s-a folosit de o firmă de curierat.

Trei dintre membri grupării au fost reținuți, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 comunicat IJP

Lasati un comentariu