Toate tunurile pe Crin Antonescu

• publicat la: 30 ianuarie 2013
Toate tunurile pe Crin Antonescu

Candidatura la prezidenţiale a lui Crin Antonescu nu-i lasă să doarmă nici măcar o zi pe acoliţii lui Traian Băsescu, din presă sau din politică, deopotrivă.

Dacă Ponta mai are şi zile în care beneficiază de „clemenţă”, după ce şi-a mai înmuiat tonul la adresa lui Băsescu, Antonescu a devenit ţinta zilnică a „deontologilor” din presă sau a celor de la PDL. Iar campania pare mai agresivă ca niciodată.

„Săptămâna trecută ne-a făcut cadou o constatare paradoxală: candidatura la președinție a lui Crin Antonescu e susținută cu mai multă pasiune de pesediști decât de peneliști. Pentru Ponta & co., Antonescu a ajuns un fel de Ceaușescu: e Alesul, e singurul-care-poate-fi-susținut” se arată „îngrijorat” pedelistul Cristian Preda pe blogul personal.

„Îngrijorat” e şi Ungureanu, invitatul de serviciu al B1. „Antonescu a folosit o retorică de o agresivitate fără precedent în politică. Antonescu a fost izvorul celor mai dure declarații antieuropene și naționaliste pe care le-am putut vedea în ultimii 20 de ani. De fiecare dată când îmi aduceam aminte de dumnealui, fac paralela cu ce se întâmpla în politica românească în anii 90”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu marţi seară la postul citat.

Acestea sunt doar două dintre „îngrijorările” exprimate în ultimele zile, în noua campanie de demolare a liderului PNL.

În presă, B1 şi România TV ţin capul de afiş, dar nu se lasă mai prejos nici site-uri cu „pretenţii” ale unor ziare aşa-zis serioase, care au descoperit brusc cât de buni sunt Chiliman şi Tăriceanu după ce au început să se certe cu Antonescu.

Nici vorbă de critici, cum poate chiar ar merita liderul PNL, ci o adevărată campanie de demolare a acestuia, atât de dorită de Traian Băsescu.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de sigur la 30 ianuarie 2013 - 10:41

MRU pardon unguient a mancat carne de vaca nebuna nu Kobe!

Lasati un comentariu