Apel Umanitar

• publicat la: 15 februarie 2013
Apel Umanitar

Visele pot deveni realitate prin inimile mari care izvorăsc căldură!

Am primit pe adresa  redacției  o scrisoare emoționantă de la  Comănici Magdalena din comuna Poienarii de Muscel, județul Argeș, care transmite cititorilor Buletin de Carei un apel disperat la sentimentele creștinești de într-ajutorare.

În urma unei hemoragii cerebrale suferite la vârsta de 8 ani, a rămas paralizată pe partea dreaptă. Jumătate din viață a fost supusă  la tot felul de investigații medicale, dar boala s-a agravat o dată cu vârsta. Au intervenit probleme la inimă și la glanda tiroidă. Aceste noi afecțiuni impun un consult urgent la Institutul I.C. Parhon București. Din păcate, are doar o pensie de 234 lei, bani ce abia îi ajung pentru ameliorarea suferințelor de la o lună la alta, nici nu se pune problema să poată ajunge la București, fiind imobilizată din cauza paraliziei.Imobilizarea dar si faptul ca isi duce existenta intr-o asezare  rurala mai mult decât modestă constituie un alt impediment in incercarea sa de a mentine un contact cu lumea inconjurătoare.De mare folos ar fi pentru ea si un laptop cu ajutorul căruia să poată coresponda cu alti suferinzi sau pentru a afla despre noi terapii sau metode de tratament.

Dar, cum speranța și credința te duc mai departe, și Magdalena Comănici speră că se vor găsi oameni de suflet, care o vor ajuta financiar să poată ajunge la investigațiile medicale la Institutul Parhon din București.

Vă rog încă o dată, poate mă ajutaţi în măsura în care dumneavoastră ştiţi să o faceţi cel mai bine. Mie nu-mi rămâne decât să vă trimit un act doveditor, copie după indemnizaţie, restul depinde de bunătatea dumneavoastră şi a cititorilor ziarului, dornici să mă ajute (material sau financiar)”  ne scrie Magdalena.

Datele de contact ale  Magdalenei Comănici sunt:

comuna Poienarii de Muscel

jud. Argeș

tel. 0748/214.629

Lasati un comentariu